H Ζιζέλ παίρνει «σύνταξη» από την πασαρέλα – Μένει με τα εκατομμύρια και τις επιχειρήσεις της

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν, εγκαταλείπει τις πασαρέλες μετά από μια 20ετία , σε ηλικία 34 ετών.

Η διάσημη και αγαπημένη Ζιζέλ αποφάσισε να κρεμάσει τα ψηλοτάκουνά της μετά την τελευταία της εμφάνιση τον επόμενο μήνα. Για τελευταία φορά θα περπατήσει στο catwalk για το οίκο μόδας, Colcci, στην εβδομάδα μόδας της πατρίδας

της, Sao Paolo.

Ωστόσο, αν και παίρνει σύνταξη από τις πασαρέλες, η Ζιζέλ είναι υπερβολικά όμορφη και έξυπνη για να αποσυρθεί εντελώς από τον χώρο της μόδας και του θεάματος. Σύμφωνα με την Ηuffingtonpost, η 34χρονη θα συνεχίσει να φωτογραφίζεται σε editorials περιοδικών και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Chanel No.5, το Stuart Weitzman, την Balenciaga και την H & M. Επίσης θα διαχειρίζεται και τη δική της σειρά ρούχων και υποδημάτων.

Όταν ήταν μόλις 14 ετών, ένας εκπρόσωπος πρακτορείου μοντέλων την «ανακάλυψε» σε εμπορικό κέντρο στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, και σε ηλικία 26 ετών η Ζιζέλ έλαβε τον τιμητικό τίτλο του πιο καλοπληρωμένου μοντέλου του κόσμου. Μάλιστα, το συμβόλαιό της με το διάσημο οίκο εσωρούχων Victoria's Secret την περίοδο 2000-2007, είναι το ακριβότερο που έχει υπογράψει ποτέ «Άγγελος».

Την ίδια περίοδο έκανε τις γυναίκες να την ζηλεύουν, όχι μόνο για τα κάλλη της αλλά και για την σχέση της με τον Leonardo Di Caprio. Η Ζιζέλ όμως βρήκε την ευτυχία και τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του αθλητή Tom Brady, με τον οποίο παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Εκτός από την πασαρέλα, η Ζιζέλ έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως για το Περιβαλλοντολογικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών. Το 2000 της δόθηκε από τον Τύπο το παρατσούκλι «boobs from Brazil» (που σημαίνει στήθος από τη Βραζιλία) - την κατηγόρησαν μάλιστα ως υπεύθυνη για τις 36,000 επεμβάσεις ενίσχυσης στήθους που πραγματοποιήθηκαν στην πατρίδα της εκείνη τη χρονιά.

Trivia: Το λουκ της Gisele δεν ήταν πάντα στη μόδα. Όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, της ζητήθηκε να κάνει πλαστική στη μύτη κι εκείνη αρνήθηκε.

The post H Ζιζέλ παίρνει «σύνταξη» από την πασαρέλα – Μένει με τα εκατομμύρια και τις επιχειρήσεις της appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα