Με ειρωενείες συνεχίζουν τα ΝΕΑ: Ας κάνουμε την Γιάννα Αγγελοπούλου αντιβασιλέα

09:55 2/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Συνέχεια στην κόντρα με την Άννα Διαμαντοπούλου δίνουν ΤΑ ΝΕΑ και συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος μετά το χθεσινό παρασκηνιακό δημοσίευμά του, σύμφωνα με το οποίο η Σιδηρά Κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας ετοιμάζεται ή τουλάχιστον θέλει να κατέβει για δήμαρχος.

Μετά τον χθεσινό σάλο με εκατέρωθεν ανακοινώσεις

μέχρι και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διέψευσε και τελικά οδήγησε σε επιστολή της κυρίας Διαμαντοπούλου προς την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στην οποία γινόταν σαφές πως η εν λόγω είδηση ήταν κατασκευασμένη.

Σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στην στήλη του, Στίγμα, επανέρχεται και μάλιστα με ειρωνικό ύφος συνεχίζει την κόντρα λέγοντας πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Διαμαντοπούλου, σκοπεύει να ηγηθεί συνδυασμού ευρύτερης πολιτικής και κομματικής στήριξης. «Αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το “γκρουπ” ακόμη καλύτερα».

Ολόκληρο το κείμενο του Γιώργου Παποαχρήστου έχει ως εξής:

Μου διαβιβάστηκε από τη διεύθυνση της εφημερίδας η ακόλουθη επιστολή, την οποία υπογράφει η, αποκαλούμενη και Drama Queen Gianna, Γιάννα Αγγελοπούλου:

«Κύριε διευθυντά,

Η πληροφορία, η φήμη, η εκτίμηση του συνεργάτη σας, κ. Γιώργου Παπαχρήστου, στο φύλλο της 1ης Ιουλίου, περί υποψηφιότητάς μου στον Δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν κάτι περισσότερο από ανακρίβειες, είναι κατασκευή.

Με τιμή

Γιάννα Αγγελοπούλου»

Παρακάμπτω εντελώς την απογοήτευσή μου (κλαίω...) γιατί δεν κοινοποίησε και σε εμένα την επιστολή, για να επισημάνω ότι η Drama Queen διαψεύδει, αν και όπως διαψεύδει, ότι θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων. Προφανώς - αυτό καταλαβαίνω από την απάντησή της - θα επιδιώξει να ηγηθεί συνδυασμού ευρύτερης πολιτικής και κομματικής στήριξης. Αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το «γκρουπ» ακόμη καλύτερα...

Επισημαίνω επίσης ότι δεν αναφέρει λέξη για τα περί σχέσεων με το κόμμα της χαράς, όπως ανέφερα χθες εδώ. Ας πούμε την «πολυποίκιλη βοήθεια» προ και μετά τις περυσινές εκλογές, το ταξίδι του Αλέξη στις ΗΠΑ και τόσα άλλα. Προς τι αυτή η αιδήμων... αποσιώπηση;

Τα περί «κατασκευής» φυσικά τα επιστρέφω ως έχουν: είναι η ζωή εκείνη που θα δείξει, και εγώ έχω την υπομονή να περιμένω δέκα μήνες...

Εάν πάλι δεν τα καταφέρει (να είναι υποψήφια δυνάμεων ευρέος φάσματος), θα επικαλεστώ την πρόταση του τεράστιου Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος την εποχή της παντοδυναμίας της και απαυδισμένος από τα καμώματά της είχε προτείνει το καταπληκτικό: «Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει»!

Στην υπόθεση, όπως ήταν φυσικό, παρενέβη και ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο το οποίο θα αποδώσω στο αγόρι με το βελούδινο βλέμμα Σκουρλέτη καθώς βρίθει προσωπικών επιθέσεων εις βάρος μου - προφανώς επειδή δεν μπορεί να με... «πετύχει» όπως διαδίδει εδώ και εκεί. Κατά το σχόλιο «τέτοιο θέμα δεν υφίσταται».

Ποιο είναι το θέμα που δεν υφίσταται; Οτι η Drama Queen Gianna δεν θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Αθηναίων ή ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ; Πώς το ξέρουν; Πώς το προεξοφλούν ότι δεν υφίσταται; Το ψιθύρισε η ίδια στο αυτί του αριστερού αγοριού Αλέξη, εκείνο με τη σειρά του το είπε στο αγόρι με το βελούδινο βλέμμα Σκουρλέτη και αυτός ο τελευταίος το έκανε ανακοίνωση; Αγνοώ.

Γνωρίζω όμως ότι η επιστολή της Γιάννας εστάλη στον διευθυντή μου μία ώρα μετά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα 12.29 εκδόθηκε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, 13.22 έφθασε η επιστολή. Επισημαίνω απλώς ότι η εφημερίδα ήταν από τις οκτώ το πρωί στα περίπτερα και στο Διαδίκτυο. Αδικο έχω μετά να εκτιμώ ότι το τετράωρο που διέρρευσε ήταν ένα διάστημα διαβουλεύσεων;

Keywords
Τυχαία Θέματα