Μαζική τροφική δηλητηρίαση στην Τουρκία – Το ξενοδοχείο δεν άφησε τα ασθενοφόρα να έρθουν

Εκατοντάδες Βρετανοί τουρίστες που διέμεναν σε ξενοδοχείο 5 αστέρων της Τουρκίας έπεσαν θύματα ξεσπάσματος τροφικής δηλητηρίασης.

Οι διαμένοντες του ξενοδοχείου Sentido Perissia Hotel, το οποίο παρέχει διαμονή πλήρους διατροφής, δηλώνουν ότι οι εκπρόσωποι του ξενοδοχείου τους είπαν ότι αρρώστησαν εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο, όταν ξαφνικά πολλά άτομα παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Οι πελάτες ανέφεραν επίσης ότι το προσωπικό αποφάσισε ότι δεν ήθελε να έρθουν τα ασθενοφόρα στους χώρους του ξενοδοχείου επομένως,

όσοι νοσούσαν έπρεπε να μεταβούν μόνοι τους στο νοσοκομείο.

Μία από τους διαμένοντες, η Νταϊάν Μπλούμσον , ανέφερε ότι η 9χρονη κόρη της είχε έντονα περιστατικά εμετού τα οποία θύμιζαν σκηνές από τον «Εξορκιστή».

Εκπρόσωπος του ξενοδοχείου δήλωσε ότι «η υγεία των πελατών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας και λαμβάνουμε όλες τις καταγγελίες νοσημάτων σοβαρά. Έχουμε κανονίσει άμεσα διεξαγωγή λεπτομερούς αξιολόγησης του ξενοδοχείου από μια ανεξάρτητη βρετανική εταιρεία συμβούλων υγείας καθώς πιστεύουμε ότι το περιστατικό είναι συνέπεια μετάδοσης ιού. Το ξενοδοχείο έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να καταστείλει οποιαδήποτε μετάδοση της ασθένειας».

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα