Γιατί η Γκρέις Κέλυ θα παραμείνει το απόλυτο σύμβολο κομψότητας [εικόνες]

Τα λόγια για την Γκρέις Πατρίτσια Κέλυ (γνωστή ως Γκρέις Κέλυ) είναι περιττά. Η σταρ του Χόλυγουντ άφησε εποχή με την εύθραυστη, αψεγάδιαστη εμφάνισή της, το απαράμιλλο υποκριτικό της ταλέντο, την κομψότητά της και την τραγική της μοίρα.

Στα έξι χρόνια που η Κέλι εργάστηκε στο Χόλυγουντ γύρισε μόνο 11 ταινίες, εντούτοις κατατάσσεται στις πιο πολυαγαπημένες πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ και το όνομά της αποτελεί συνώνυμο του στιλ, της ακτινοβολίας και της χάρης. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου την έχει κατατάξει

13η στη λίστα με τις 25 μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών.

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1982, ενώ επέστρεφε οδικώς μαζί με τη μικρή της κόρη της Στεφανί, από το εξοχικό τους στην επαρχία, η πριγκίπισσα Γκρέις είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της και να ρίξει το αυτοκίνητο στο γκρεμό. Το σώμα της ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο αλλά είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα κι είχε πέσει σε κώμα. Μεταφέθηκε στο νοσοκομείο του Μονακό όπου της διαγνώστηκε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Η οικογένεια της αποσυνέδεσε το μηχανισμό που την κρατούσε στη ζωή.

Έχουν περάσει 31 χρόνια από το θάνατό της, ωστόσο ο μύθος της παραμένει αλώβητος, με τις χιτσκοκικές ερμηνείες και τις αμέτρητες φωτογραφίες της να τον κρατούν ζωντανό. Η Γκρέις Κέλυ ήταν ένα κράμα παροιμιώδους ομορφιάς και ταλέντου, που όμοιά της δεν έχει περάσει από τη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη. Είναι μέτρο σύγκρισης, το «απόλυτο άριστα», η παγκόσμια σταθερά κομψότητας.

Και, για να είμαστε ειλικρινείς, όλα δείχνουν πως θα παραμείνει, άφταστη, άπιαστη κι αξεπέραστη. Θα είναι για πάντα το απόλυτο σύμβολο του στυλ και της κομψότητας. Ορίστε γιατί:

1 από 23 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ευτυχισμένες στιγμές με τα τρία αδέλφια της (αριστερά στη φωτογραφία)

Keywords
Αναζητήσεις
γκαρι κουπερ, γκρεισ κέλι μικρη
Τυχαία Θέματα