Μαξίμου: «Μουζάλας και σε όποιον αρέσει…»

Κανένα απολύτως θέμα δεν υπάρχει με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, βρίσκεται πολύ υψηλά στην αξιολόγηση του κυβερνητικού έργου και χαίρει της πλήρης εκτίμησης του Πρωθυπουργού.

«Το να επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα επειδή σε μια συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας ανέφερε εν τη ρύμη του λόγου, την ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία” είναι το λιγότερο υπερβολή», σχολίασαν νωρίτερα, επίσημα πηγές του Μεγάρου

Μαξίμου. Οι ίδιες πηγές τόνιζαν επίσης ότι «η επικοινωνιακή προσπάθεια αποδυνάμωσης του υπουργού, που κάθε μέρα δίνει τον αγώνα του προσφυγικού, είναι ανεύθυνη και υποκριτική, ιδίως εν όψει της Συνόδου. Και ο κ. Κουμουτσάκος θα έπρεπε να το γνωρίζει».

Για τον Αλέξη Τσίπρα ουδέποτε υπήρξε θέμα αποπομπής του Γιάννη Μουζάλα από την κυβέρνηση και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αποκλειστικά στην κάμψη των ενστάσεων του προέδρου των ΑΝΕΛΛ που από χτες βράδυ ζήτηση δημοσίως την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής βάζοντας έτσι ζήτημα ακόμα και κυβερνητικής συνοχής. Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από την βιαστική, όπως την χαρακτήρισε σε συνεργάτες του, κίνηση του Πάνου Καμμένου να τοποθετηθεί επί του ζητήματος και μάλιστα με τόσο εμφατικό τρόπο χωρίς προηγουμένος να επικοινωνήσει με τον ίδιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν προτίθεται να «τιμωρήσει» τον Γιάννη Μουζάλα για ένα τόσο επουσιώδες ζήτημα μιας και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει καταφέρει μέχρι σήμερα τόσο σε διεθνές όσο και σε εθνικό επίπεδο να ανταποκριθεί άριστα στα καθήκοντά του και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη και ταραγμένη περίοδο. Αν κάποιος θα πρέπει να επανεξετάσει την θέση του, αυτός είναι ο Πάνος Καμμένος και αυτό είναι κάτι που ο Αλέξης Τσίπρας θα καταστήσει σαφές στον κυβερνητικό του εταίρο.

The post Μαξίμου: «Μουζάλας και σε όποιον αρέσει…» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα