Μασάζ Τσίπρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κύκλο επαφών με τους βουλευτές της περιφέρειας ξεκίνησε από την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας. Στη 1 το μεσημέρι υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τους βουλευτές της Θεσσαλίας, ενώ στις 17.00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τους βουλευτές Πελοποννήσου. Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός είδε τους βουλευτές της Κεντρικής Μακεδονίας και των νησιών.

Το βλέμμα είναι στραμμένο καταρχήν στην κρίσιμη ψηφοφορία στη βουλή για τα προαπαιτούμενα που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη και το Μαξίμου θέλει να αποτρέψει τυχόν διαρροές. Πάντως στην ΚΟ του κόμματος υπάρχει μια σχετική γκρίνια για τις δυσκολίες που κρύβουν τα επόμενα νομοθετήματα, δηλαδή το ασφαλιστικό, η φορολογία των αγροτών και το ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου και υπό αυτή την έννοια οι κατιδίαν συναντήσεις του ΠΘ μαζί τους έχει ιδιαίτερη πολιτική και συμβολική σημασία. Οι ίδιοι οι βουλευτές έχουν και την ευκαιρία να θέσουν στον ΠΘ θέματα των περιφερειών τους – άρα η ατζέντα είναι εκ των πραγμάτων βαριά και γεμάτη. Χθες για παράδειγμα οι βουλευτές Κεντρικής Μακεδονίας εξέφρασαν παράπονα στον Πρωθυπουργό για τις κωλυσιεργίες στο θέμα του μετρό της Θεσσαλονίκης.

Το βλέμμα του Μαξίμου θα παραμείνει στραμμένο στο κομματικό ακροατήριο και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφού στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να τοποθετηθεί για τα επόμενα βήματα σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα, ενώ θα συζητηθεί και η πορεία προς το Συνέδριο του κόμματος

The post Μασάζ Τσίπρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα