Τα δημοφιλέστερα θέματα στο Facebook για το 2015 – Η ελληνική κρίση ανάμεσα τους [βίντεο]

Το Facebook δημοσίευσε τα πιο δημοφιλή θέματα του κοινωνικού δικτύου για το 2015.

Ο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης βασίστηκε στα στοιχεία που συγκέντρωσε από την 1η Ιανουαρίου έως την 1η Δεκεμβρίου και διαμόρφωσε μια λίστα με ειδήσεις και θέματα που συζητήθηκαν, κοινοποιήθηκαν σχολιάστηκαν και μοιράστηκαν περισσότερο από οποιαδήποτε όλα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου που σε λίγες μέρες μας αφήνει για τα καλά.

Η

οικονομική κρίση και το θέμα του Grexit φαίνεται πως απασχόλησαν χιλιάδες χρήστες του Facebook από όλο τον κόσμο, γεγονός που έφερε το θέμα στην Πέμπτη λίστα της κατάταξης, πάνω από θέματα με παγκόσμια απήχηση όπως το Ισλαμικό Κράτος και τις επιθέσεις στο Charlie Hebdo.

Σύμφωνα με την κατάταξη της λίστας, το πιο δημοφιλές θέμα συζήτησης παγκοσμίως ήταν οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν οι πρόσφατες αιματηρές επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι. Ο εμφύλιος στη Συρία, η προσφυγική κρίση, ο σεισμός στο Νεπάλ, ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων, το θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ και οι διαδηλώσεις στη Βαλτιμόρη.

Δείτε την κατάταξη με τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της χρονιάς όπως διαμορφώθηκε με βάση τα στοιχεία του Facebook:

1. Προεδρικές Εκλογές ΗΠΑ
2. Επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου
3. Συριακός εμφύλιος πόλεμος και προσφυγική κρίση
4. Σεισμός στο Νεπάλ
5. Ελληνική κρίση χρέους
6. Ισότητα γάμου
7. Καταπολέμηση του ISIS
8. Επίθεση στο Charlie Hebdo
9. Διαμαρτυρίες στην Βαλτιμόρη
10. Πυροβολισμοί στο Τσάρλεστον

The post Τα δημοφιλέστερα θέματα στο Facebook για το 2015 – Η ελληνική κρίση ανάμεσα τους [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα