Μαρία Νταλιάνη: Πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας

Ο τραγικός επίλογος του θανάτου της 21χρονος φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη γράφτηκε χθες στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών ωστόσο υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.


Ο ιατροδικαστής που ανέλαβε τη νεκροψία-νεκροτομή της φοιτήτριας δεν διαπίστωσε ίχνη στραγγαλισμού, ίχνη πάλης ή γενετικό υλικό άλλου ατόμου στα νύχια της κοπέλας που θα μπορούσαν να προσανατολίσουν τις έρευνες στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Αυτό σημαίνει

πως η κοπέλα έπεσε από τον φωταγωγό μόνη της, ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι υποστηρίζουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Τα ερωτηματικά

Το μοναδικό στοιχείο για το οποίο οι αστυνομικοί εκφράζουν μία απορία είναι το γεγονός πως η 21χρονη είχε μαζί της το κινητό τηλέφωνο κατά την μοιραία πτώση, κάτι που δεν συνηθίζεται όταν κάποιος σκοπεύει να αυτοκτονήσει και για τυπικούς λόγους έχουν ζητήσει την άρση απορρήτου των επικοινωνιών για να διαπιστώσουν αν υπήρχε κάποια κλήση ή sms, που κλόνισε ενδεχομένως την άτυχη κοπέλα.

Οι δικοί της πάντως επιμένουν πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία και σημειώνουν πως η κοπέλα είχε κάνει πολλές επεμβάσεις στην μέση της και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Τονίζουν πως αποτελεί ερωτηματικό το πως κατάφερε να ανέβει στο παράθυρο και να πέσει στο κενό. Μάλιστα, όπως έλεγε ο πατέρας της, για να ανέβει σε μηχανάκι έπρεπε πρώτα να ανεβεί στο πεζοδρόμιο.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση

Οι καταθέσεις που έχουν πάρει οι άνδρες της Ασφάλειας από τους φίλους της Μαρίας δείχνουν πάντως πως η φοιτήτρια ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. «Ήταν έντονα απογοητευμένη γεγονός που την είχε κάνει να παραμελεί την εμφάνισή της και να μένει κλεισμένη στο σπίτι της», αναφέρεται σε μία κατάθεση.

Είναι χαρακτηριστική και δεύτερη κατάθεση φίλης της, την οποία η Μαρία επισκέφθηκε σε νοσοκομείο εξαιτίας κάποιου προβλήματος υγείας, η οποία αναφέρει ότι η 21χρονη έκλαιγε σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας της εκεί. Τονίζονταν πάντως πως ένιωθε πολύ περιορισμένη από τον πατριό της κι όπως εκμυστηρευόταν σε φίλες της σκεφτόταν ακόμα και να φύγει για την Αλβανία

Οι αστυνομικοί έλαβαν κατάθεση και από το αγόρι με το οποίο έως και τον περασμένο Απρίλιο είχε σχέση η Μαρία.
Ο νεαρός κατέθεσε λεπτομέρειες για την σχέση του μαζί της, πότε την είχε δει για τελευταία φορά και πότε της ανακοίνωσε την απόφασή του να διακόψουν καθώς βρήκε ανταπόκριση από άλλη κοπέλα με την οποία ήθελε να συνάψουν σχέση. Από τότε όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, η Μαρία αισθάνθηκε πως την είχαν απορρίψει, εκδηλώνοντας έντονα την απογοήτευση της, η οποία ήταν ορατή και στην εμφάνισή της.

Προσπάθησε να ειδοποιήσει

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ σημείωσαν πως η κοπέλα προσπάθησε έστω και την τελευταία στιγμή να ειδοποιήσει κάποιον, όμως ήταν πολύ αργά: «Ο θάνατος της Μαρίας δεν ήταν ακαριαίος. Το ένστικτο επιβίωσης την έκανε να συρθεί προς την σκάλα χωρίς όμως να τα καταφέρει. Πέθανε σε σημείο του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας της οδού Υμηττού, στο οποίο το σώμα της δεν ήταν ορατό από άλλους ορόφους», σημείωσαν εξηγώντας έτσι και την 6ήμερη καθυστέρηση στον εντοπισμό της.

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί από τις 30 Σεπτεμβρίου, μέχρι που το βράδυ της Δευτέρας οι ένοικοι στα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας διαμαρτυρήθηκαν για δυσοσμία κάτι που οδήγησε στο να ανακαλυφθεί το πτώμα της κοπέλας σε προχωρημένη σήψη.

The post Μαρία Νταλιάνη: Πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα