Μαρία Έλενα Μπότσι: Η νέα υπουργός της Ιταλίας είναι νέα, πάμπλουτη και σέξι [εικόνες]

Έχει τον τίτλο της πιο σέξι υπουργού της Ιταλίας! Μόλις 33 χρονών, καλλονή, έξυπνη και πάμπλουτη. Αυτή είναι η Μαρία Έλενα Μπότσι σαν να λέμε ο δικός μας... Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού στη νέα ιταλική κυβέρνηση ανέλαβε το υπουργείο μεταρρυθμίσεων και σχέσεων.

Με παρατσούκλι, jaguar όλα δείχνουν πως δεν έχει τίποτα να φοβάται, ενώ ήδη θεωρείται η «πασιονάρια» του Ρέντσι, σε μία ούτως ή άλλως «γυναικεία» κυβέρνηση.

Ποια είναι η Μαρία Έλενα Μπότσι;

Η 33χρονη Μαρία Έλενα Μπόσι γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1981. Είναι απόφοιτος της Νομικής, ζει και εργάζεται στη Φλωρεντία, κατάγεται από εύπορη οικογένεια με επιφανείς γονείς, έχει μεγάλη αδυναμία στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως όμως στο Twitter και έχει ουκ ολίγες φορές απασχολήσει τα κουτσομπολίστικα περιοδικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της. Ηταν υποψήφια στην περιφέρεια της Τοσκάνης στις εκλογές του 2013 και τον Αύγουστο έγινε μέλος της γραμματείας του Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος, με γραμματέα τον Ρέντσι. Γόνος μίας εξαιρετικά πλούσιας οικογένειας με τον πατέρα της να είναι διευθυντής μεγάλης ένωσης οινοπαραγωγών και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Banca Etruria και τη μητέρα αντιδήμαρχο της πόλης.

1 από 33 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Όσο για τον ιταλικό Τύπο, είναι εδώ και καιρό «ερωτευμένος» μαζί της! Τα φλας είναι σε κάθε της εμφάνιση στραμμένα πάνω της περιμένοντας μία της πόζα. Η εφημερίδα "La Stampa" της απένειμε τα εύσημα για την επιλογή της να φορέσει στην ορκωμοσία της κυβέρνησης ένα μπλε ελεκτρίκ κοστούμι επισημαίνοντας ότι το θεόστενο παντελόνι της παρέπεμπε στην άψογη σιλουέτα της Πίπα Μίντλετον, της αδερφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που έγινε πασίγνωστη για τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της.

Αντιθέτως , υπήρξαν πολλές ιταλικές εφημερίδες που την επέκριναν για τους ατυχείς ενδυματολογικούς συνδυασμούς της αλλά και το γεγονός ότι βάφει κατακόκκινα τα νύχια της.

Την ίδια στιγμή, άλλα Μέσα, αποκαλύπτουν πως ο μεγαλύτερος θαυμαστής της είναι ο ίδιος ο Ρέντσι και την θεωρεί γυναίκα φαινόμενο που θέλει να κρατήσει κοντά του! Γι΄αυτό και της εμπιστεύτηκε το νευραλγικό υπουργείο των Mεταρρυθμίσεων.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που του λένε πως είναι πολύ όμορφη για να είναι κομμουνίστρια...

Keywords
Τυχαία Θέματα