Μανώλης: Ο Καμμένος είναι λαγός [βίντεο]

Επίθεση προς τον πρόεδρο του κόμματός του εξαπέλυσε ο Γιάννης Μανώλης χαρακτηρίζοντας τον Πάνο Καμμένο «λαγό», ενώ κατήγγειλε πως το περίφημο non paper προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε περίπτωση εθνικού κινδύνου- όντως δόθηκε στον Κάρολο Παπούλια.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε χαρακτηριστικά: «Ο Καμμένος

έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Στην συνέχεια δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «λαγό» τον πρόεδρο του κόμματος λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».

Ο Γιάννης Μανώλης εκτίμησε επίσης πως η εκλογική συρρίκνωση του κόμματος στις δεύτερες εκλογές που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο επήλθε λόγω του επίμαχου Non paper και ότι αντί «να φτιάξουμε το κόμμα έφυγε για 2 μήνες διακοπές».

Παράλληλα σχολίασε και την πρόταση του Πάνου Καμμένου προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για παραίτηση όλων των βουλευτών τους προκειμένου να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές. Στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχαν εξηγήσει στον Πάνο Καμμένο πως αυτό δεν «στέκει» συνταγματικά. «Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λεει στον κόσμο ‘πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ’, μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (…) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λεει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μανώλης δήλωσε δε, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο κ. Καμμένος τη χάλασε. «Δεν πάω στη ΝΔ. Δεν έφυγα για να γυρίσω» σημείωσε εξάλλου απαντώντας στα σενάρια περί επιστροφής του στην Ιπποκράτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα