Μακριά και αγαπημένοι!- Χωρίζουν Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας – Πώς ξεχείλισε το ποτήρι

Κανείς δεν πίστευε ότι το ζευγάρι αυτό θα χώριζε. Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Η έντονη σεξουαλική τους ζωή και η έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο ήταν αξιοζήλευτα αλλά τον τελευταίο χρόνο είχαν μαζευτεί αρκετά προβλήματα.

Η χθεσινή ανακοίνωση της κοινής τους απόφασης να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο μέχρι να πάρουν την τελική απόφαση για την πορεία του γάμου τους, δεν ήταν τελείως απροσδόκητη.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, η απόφαση για τον χωρισμό ελήφθη τον Μάιο, μόλις ο Ντάγκλας επέστρεψε από το φεστιβάλ Καννών. Τα σύννεφα άρχισαν να εμφανίζονται όταν ο γιος του Ντάγκλας από τον προηγούμενο γάμο του μπήκε φυλακή για ναρκωτικά και λίγο αργότερα ο ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο. Αφού εκείνος έγινε καλά το 2011, άρχισε η κατρακύλα της συζύγου του, η οποία έφτασε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο με διπολική διαταραχή. Σύμφωνα με κύκλους της οικογένειάς της, τα ψυχολογικά της προβλήματα είχαν να κάνουν με την ασθένεια του άντρα της.

Το τελευταίο διάστημα ο Ντάγκλας έφευγε συνεχώς από το σπίτι. Όλο αποφάσιζε να μείνει μόνος, αλλά επέστρεφε ανησυχώντας για την υγεία της Τζόουνς.

Οι καβγάδες τους αναφέρουν τα αμερικανικά media είναι ομηρικοί. Εκείνος συνήθιζε να την κατηγορεί ότι ποτέ δεν ασχολήθηκε με τον γιο του από τον προηγούμενο γάμο του και ότι ποτέ δεν πήγε να τον δει στη φυλακή. Εκείνη από πλευράς της ένιωθε ότι ο Ντάγκλας την έκρινε για τα πάντα και της φέρονταν απαίσια.

Ο Jen Paul, συντάκτης ενός gossip website, που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, αναφέρει για τους δυο τους: «Η κοινή τους ιστορία είναι γεμάτη άγχος, ενοχές και πόνο. Αποφάσισαν πέρσι παρά τα προβλήματα να παραμείνουν μαζί, αλλά τελικά όλο και απομακρύνονται. Είδαν ότι είναι ευτυχισμένοι, όταν δεν είναι μαζί. Ο έρωτας τους δεν υπάρχει πια».

Άλλη πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Κάθριν προσπαθεί να σώσει τον γάμο τους αλλά εκείνος δεν θέλει ούτε να τη βλέπει ενώ ένας άλλος φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι ο Ντάγκλας έχει καταντήσει ένας «κακός γέρος που όλο την κατακρίνει. Τσακώνονται επί χρόνια»

Ο Ντάγκλας επί του παρόντος βρίσκεται σε διακοπές στη νότια Γαλλία, ενώ η Τζόουνς είναι μαζί με τη μαμά της και τα δύο της παιδιά στη Νέα Υόρκη.

Ο 69χρονος ηθοποιός έχει ήδη έρθει σε επαφή με δικηγόρους, ωστόσο αίτηση διαζυγίου δεν έχει κατατεθεί.

Όλα δείχνουν ότι παρά ο γεγονός ότι η απόφαση για διαζύγιο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, οι ενδείξεις τείνουν ότι αυτός ο γάμος είναι ένα βήμα πρίν την διάλυση. Ο αρχικός έρωτας φαίνεται πως μετατράπηκε σε μίσος για τους δυό τους. Ας ελπίσουμε η απόσταση να γιατρέψει τις πληγές του γάμου τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα