Η Αλβανίδα που την σπούδασε, και μία Πατρινιά έφαγαν τα λεφτά του Ασλάνη

Προδοσία. Αυτή ήταν που λύγισε τον Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος βυθίστηκε στα χρέη, μετά την απάτη που του έστησαν δύο γυναίκες.

Αυτό που συγκλόνισε τον σχεδιαστή είναι πως η μία γυναίκα η οποία κατάγεται από την Αλβανία, ήταν στον πολύ στενό του κύκλο. Ήταν θα μπορούσε να πει κανείς, η προστατευόμενή του, καθώς την βοήθησε να σπουδάσει λογιστική ενώ την προσέλαβε και στις επιχειρήσεις του.

Η άλλη γυναίκα είναι μία Ελληνίδα από την Πάτρα

η οποία συνεργάστηκε με την «προστατευόμενη» του Ασλάνη, ενώ και οι δύο έχουν εξαφανιστεί.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο συνεργάτης του σχεδιαστή, δήλωσε πως οι δύο γυναίκες του είχαν κλέψει 300 νυφικά, 80.000€ και δεκάδες βραδινά φορέματα. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες πως μετά από αυτό το περιστατικό, ο Μιχάλης Ασλάνης έδιωξε τους πάντες και προσέλαβε νέα πρόσωπα στο ατελιέ του.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Ασλάνης δεν έκρυψε ποτέ ούτε τα οικονομικά του προβλήματα ούτε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Ηταν πριν από λίγους μήνες που ο σχεδιαστής μίλησε για πρώτη φορά για τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Είχε αναφερθεί μάλιστα και στις δύο αυτές γυναίκες. Του αφαιρούσαν χρήματα, αφήνοντας ατακτοποίητες διάφορες φορολογικές εκκρεμότητες. «Τα πράγματα είχαν φτάσει σε οριακό σημείο από πέρυσι τα Χριστούγεννα. Γνώριζα φυσικά τόσο τη Βικτώρια (σ.σ. τη γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία) όσο και την Αγγέλικα (σ.σ. επί χρόνια συνεργάτις του από την Πάτρα).

«Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχα μπορέσει να σωθώ» είχε δηλώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα