Βαθύ Πράσινο

Φέτος το χειμώνα τα σκούρα χρώματα έχουν την τιμητική τους με το μπορντώ να πρωτοστατεί σε όλα τα ντεφιλέ μόδας. Αν κοιτάξουμε όμως λίγο πιο προσεκτικά ίσως παρατηρήσουμε το χρώμα που δειλά-δειλά κάνει την εμφάνισή του και που του χρόνου τον ίδιο καιρό θα είναι αυτό που θα πάρει τη θέση του oxblood κόκκινου που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ομολογουμένως. Μιλάμε για το σκούρο πράσινο, κοινώς κυπαρισσί, που έκανε φέτος διακριτική αλλά παρόλα αυτά αισθητή την παρουσία του στα fashion shows ανά τον κόσμο.

Και επειδή

οι τάσεις για φέτος το χειμώνα κινούνται γύρω από το gothic και underground στυλ, δε θα μπορούσε και το σκούρο πράσινο να μη συνδυαστεί με επιτυχία με τον βασιλιά των χρωμάτων το μαύρο, δίνοντας έτσι ένα πιο άγριο αποτέλεσμα στο συνολικό outfit. Αυτό λοιπόν σου προτείνω να κάνεις κι εσύ, μη διστάζοντας να σετάρεις ένα κομμάτι σε βαθύ πράσινο χρώμα με ένα μαύρο κλασσικό αντίστοιχα, ή ακόμα και να επιλέξεις να επενδύσεις σε ένα εμπριμέ pattern που θα παντρεύει αρμονικά τα δύο αυτά σκούρα χρώματα.

Αλλά αν ακόμα και όλα τα παραπάνω σου φαίνονται αδύνατα, καθώς η κρίση έχει χτυπήσει τον κάθε ένα από εμάς και τα ψώνια φαντάζουν μακρινό παρελθόν, τότε με ένα απλό κυπαρισσί μανό θα είσαι στο λεπτό στο επίκεντρο της μόδας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις όλο το χαρτζιλίκι σου.

Όπως και να έχει το πράγμα πάντως, εγώ διάλεξα για σένα τα πιο ωραία κομμάτια της αγοράς σε βαθύ πράσινο-κυπαρισσί και σου τα παρουσιάζω!

Online προτάσεις αγοράς:
80 DENIER RACING GREEN TIGHTS (7,42 €) [Περισσότερα]
GREEN DOUBLE LAYER TUBE SKIRT (24,73 €) [Περισσότερα]
DUDLEY OLIVE SHORT GLOSSY BUCKLE WELLIES (32,15 €) [Περισσότερα]
Too Hot To Handle leather tote (525,00 €) [Περισσότερα]
Drawstring jersey midi dress (195,00 €) [Περισσότερα]
Knitted hooded sweater (286,00 €) [Περισσότερα]
22-karat gold-plated beaded tassel earrings (141,45 €) [Περισσότερα]
Moustique coated cotton-blend pants (355,00 €) [Περισσότερα]
ASOS PETITE Skinny Jeans In Green (30,56 €) [Περισσότερα]
Gardenia Heeled Platform Green Court Shoes (201,41 €) [Περισσότερα]
Mango V-Neck Sweater Dress (22,22 €) [Περισσότερα]
ASOS Velvet Top With Peplum (36,11 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα