Λήστεψαν υπέρβαρο ασθενή στην Κομοτηνή – Του πήραν χρήματα και το λαπ τοπ

Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είναι κατάκοιτος και δε μπορεί να αμυνθεί για του αποσπάσει τα λιγοστά του χρήματα, αλλά και το μοναδικό πράγμα που είχε στην κατοχή του για να μπορεί να ψυχαγωγηθεί, έναν φορητό υπολογιστή. Θύμα ληστείας έπεσε ο Σερήφ Σιαχίν κάτοικος Ηφαίστου, που είχε γίνει γνωστός στην τοπική κοινή γνώμη, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, όντας υπέρβαρος.

Το βράδυ της Τετάρτης ο άνδρας βρίσκονταν μόνος του στο μικρό δωμάτιο, που έχει διαμορφωθεί έτσι από τους συγγενείς του ώστε να τον εξυπηρετεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Ήταν ξαπλωμένος πάνω

στο ειδικό κρεβάτι, εκεί όπου βρίσκεται μόνιμα, καθώς λόγω του βάρους του έχει πρόβλημα κίνησης. Εκείνη τη στιγμή ο δράστης φορώντας κουκούλα εισήλθε στο δωμάτιο. Κανείς από την οικογένεια του δε βρισκόταν στο χώρο εκείνη τη στιγμή και άδικα ο κ. Σιαχίν καλούσε σε βοήθεια.

«Βγάλε τα λεφτά και δώστα μου είπε, του λέω δεν έχω λεφτά αλλά εκείνος επέμεινε. Με έπιασε από το λαιμό, μου πήρε τα 25 ευρώ και το λαπ τοπ και έφυγε τρέχοντας», περιγράφει το θύμα της ληστείας, λέγοντας με παράπονο ότι ο ίδιος δε μπορούσε να κάνει τίποτα για να αμυνθεί.

Ο άνδρας όπως αποκαλύπτει ο xronos.gr τον έπιασε από το λαιμό και με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε 25 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή, που είχε πάνω στο κρεβάτι του ο κάτοικος του Ηφαίστου για να περνάει την ώρα του. Η τηλεόραση στο δωμάτιο είναι χαλασμένη και αυτός ο υπολογιστής που του χαρίστηκε ήταν ό,τι είχε για να απασχολείται, αφού ξαπλωμένος στο κρεβάτι δε μπορεί να προβεί σε καμία άλλη δραστηριότητα, όπως κάθε συνηθισμένος άνθρωπος.

Ο Σερήφ Σιαχίν ειδοποίησε την αστυνομία και κατήγγειλε τη ληστεία, ενώ στο σπίτι βρέθηκε και ο γιος του όταν έλαβε το τηλεφώνημα του πατέρα του. Ο γιος του ρωτώντας τους γείτονες κατάφερε και βρήκε τον δράστη καθώς είναι γνωστός στους ανθρώπους του οικισμού για την παράνομη δράση του.

Ο ληστής πιάστηκε και παραδόθηκε στην αστυνομία, σύμφωνα με όσα είπε το ίδιο το θύμα, «Ήρθαν να με ληστέψουν μέσα στο σπίτι του, με απείλησε με μαχαίρι αλλά και πάλι τον άφησε η αστυνομία. Φοβάμαι να μείνω μέσα στο σπίτι μου, σε όλο τον οικισμό κάνει τα ίδια πράγματα, πρέπει κάποιος να τον μαζέψει», λέει με αγανάκτηση ο κ. Σιαχίν που πλέον όπως λέει δε θέλει να μένει μόνος στο σπίτι, γιατί φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα