Έκανε μήνυση γιατί τον βαθμολόγησαν με 7/10 σε εφαρμογή για αξιολόγηση αντρών

Ένας 28χρονος Βραζιλιάνος έκανε μήνυση στους δημιουργούς της εφαρμογής που επιτρέπει στις γυναίκες να βαθμολογούν ανώνυμα την εμφάνιση διάφορων ανδρών.

Η εφαρμογή «Lulu» κυκλοφόρησε στη Βραζιλία πριν από δύο εβδομάδες και έχει κάνει πάταγο καθώς είναι η πιο δημοφιλής και κατεβάζεται περισσότερο από κάθε άλλη. Επίσης, επιτρέπει στις γυναίκες να βαθμολογήσουν τους φίλους τους στο Facebook για τον χαρακτήρα τους, την εμφάνιση

τους αλλά και τις... σεξουαλικές τους αποδώσεις.

Ο 28χρονος Φελίπε ντε Αλμέιντα Σκολάρι από το Σάο Πάολο, «αηδίασε» μόλις έμαθε ότι στο προφίλ του υπάρχουν σχόλια σαν αυτά: «Δεν παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα» και «Φθηνότερος από ψωμί με βούτυρο».

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν είδε ότι για την εξωτερική του εμφάνιση, είχε βαθμολογία 7,7 στα 10 και έτσι αποφάσισε να κάνει μήνυση στους δημιουργούς του Lulu. Ο Φελίπε ισχυρίζεται ότι προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια επειδή η εφαρμογή επιτρέπει ανώνυμα και υποτιμητικά σχόλια, κάτι το οποίο δεν επιτρέπει το δίκαιο της Βραζιλίας.

Μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph, ο Σκολάρι δήλωσε: «Αηδίασα επειδή δεν επέτρεψα στην εφαρμογή να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά μου στοιχεία. Έχω κοπέλα και από αυτήν έμαθα τι συμβαίνει επειδή της το είπαν κάποιες φίλες της».

Οι δημιουργοί της εφαρμογής, περιγράφουν το Lulu σαν «ιδιωτικό δίκτυο για κορίτσια που εκφράζουν και μοιράζονται την γνώμη τους ειλικρινά και τίμια». Οι γυναίκες μπορούν να βαθμολογήσουν την αίσθηση του χιούμορ, τους τρόπους, τις φιλοδοξίες αλλά και την εμφάνιση των φίλων τους στο Facebook.

Η μήνυση θα εκδικαστεί στις 26 Μαρτίου 2014 και ο Φελίπε ζητάει από την εταιρεία που δημιούργησε την εφαρμογή 6,500€ και αν κερδίσει τη δίκη θα δωρίσει τα χρήματα σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα