Λιποθυμίες και σπαρακτικά στεφάνια στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη [εικόνες & βίντεο]

Πλήθος κόσμου έχει πλημμυρίσει τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, κοντά στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης.

Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή έφθασε στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στις 10 για να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής που έπαιζε το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη» και χειροκροτήματα από εκατοντάδες θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο

της εκκλησίας.

Η σορός θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 2 το μεσημέρι όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία και η σορός του θα οδηγηθεί στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονταν από το πρωί της Παρασκευής στο πατρικό του Παντελή Παντελίδη στη Νέα Ιωνία, εκεί όπου μεταφέρθηκε η σορός του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα.

Την σορό μετέφερε ένα λευκό αυτοκίνητο, ενώ το φέρετρο ήταν επίσης λευκό. Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ντυμένος με την στολή του Πολεμικού Ναυτικού, στο οποίο υπηρέτησε για δέκα ολόκληρα χρόνια.

«Που πας παιδί μου...», ψέλλιζε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του, η κυρία Αθηνά, η οποία έφτασε υποβασταζόμενη, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο Παντελής έφτασε μέσα σε ολόλευκο φέρετρο, με τους αγαπημένους του φίλους και την οικογένειά του να βρίσκονται στο πλευρό του από το πρωί.

Μέχρι στιγμής 25.000 άνθρωποι έχουν φτάσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Τα στεφάνια φίλων και συνεργατών είναι δεκάδες, με συγκλονιστικότερο όλων αυτό του Βασίλη Καρρά, το οποίο έγραφε «καλό ταξίδι πιτσιρίκο».

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

1 από 29 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Λιποθυμίες και σπαρακτικά στεφάνια στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη [εικόνες & βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιποθυμίες, Παντελή Παντελίδη –,lipothymies, panteli pantelidi –