«Λέμε την αλήθεια», η νέα προεκλογική ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας

12:06 7/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Να πείσει τους πολίτες ότι τους λέει την αλήθεια, επιχειρεί με κάθε τρόπο η Νέα Δημοκρατία και για το σκοπό αυτό λάνσαρε ακόμη και ιστοσελίδα με τίτλο lemetinalithia.gr. Σε αυτή θα προβάλλεται το κυβερνητικό έργο που έγινε τα τελευταία δυόμιση χρόνια και επί της ουσίας θα δίνονται απαντήσεις στα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και η επικοινωνία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι επισκέπτες

της σελίδας μπορούν με ένα κλικ να κοινοποιούν τις «αλήθειες» σε facebook και twitter.

Στη σελίδα υπάρχουν οι ενότητες «Αλήθειες» και «Πολιτικές», ενώ κλικάροντας στην ενότητα «Επικαιρότητα», ο επισκέπτης ενημερώνεται για την εξέλιξη της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ. Η σελίδα κινείται σε τέσσερις άξονες

Στην πραγματικότητα, η σελίδα αυτή αποτελεί την αποτύπωση της «θετικής καμπάνιας» που σχεδίαζαν στη ΝΔ, η οποία θα συμπληρωθεί πιθανότατα και από άλλες δράσεις, ενώ θα είναι σε άμεση διασύνδεση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι περισσότερες «αλήθειες» έχουν συντμηθεί σε μορφή διαδικτυακού banner και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατακλύσουν το διαδίκτυο, τόσο στις σελίδες του κόμματος, όσο και στις σελίδες των στελεχών του αλλά και ως τοποθέτηση σε κανονικές ιστοσελίδες.

Οι «αλήθειες» εντάσσονται σε κατηγορίες πολιτικής, όπως ας πούμε «Ασφάλεια στον πολίτη», ενώ αυτές οι κατηγορίες διατρέχουν όλο το φάσμα της πολιτικής, περιλαμβάνοντας την καθημερινότητα, την ανάπτυξη, την κοινωνία και το κράτος. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικότερου τεχνολογικού εκσυγχρονισμού που επιχειρεί η ΝΔ, παράλληλα και με την ανανέωση της ιστοσελίδας της αλλά και της διενέργειας του μεγαλύτερου μέρους της καμπάνιας μέσω του διαδικτύου και είναι η πρώτη φορά που το κόμμα έχει επενδύσει τόσο πολύ στα social media.

Φυσικά, τα στελέχη της ΝΔ θα επικαλούνται τις «αλήθειες» και στο δημόσιο λόγο τους, καθώς ούτως ή άλλως η δεύτερη φάση της καμπάνιας της ΝΔ έχει να κάνει με την επικοινωνία των πεπραγμένων της κυβέρνησης πέραν των βολών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις «αλήθειες» έχουν συμπεριληφθεί και δράσεις, οι οποίες έχουν με δρομολογηθεί αλλά όχι υλοποιηθεί. Σε αυτή την περίπτωση, ακόμα και αν δεν λέγεται, το δίλημμα είναι σαφές: αν δεν ψηφιστεί η ΝΔ, τότε αυτές οι πολιτικές αποφάσεις τίθενται εν αμφιβόλω.

The post «Λέμε την αλήθεια», η νέα προεκλογική ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα