Ο Νικολόπουλος δίνει εντολή στον ιερέα να ρίξει αγιασμό στο κάδρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

12:06 7/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Υπάρχει εκεί έξω ένας βουλευτής όμοιος του οποίο δεν πρέπει να έχει ξαναπεράσει από την ελληνική Βουλή. Το όνομα αυτού, Νίκος Νικολόπουλος.

Στο KoolNews.gr έχουμε ασχοληθεί (μόνο όταν χρειάστηκε) μαζί του καθώς ο ίδιος μας είχε δώσει τροφή για σχόλια, και μπόλικα γέλια. [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]. Από εκεί και έπειται αυτός ο cult τύπος δεν φαίνεται να έχει

σταματημό.

Με αφορμή την νέα χρονιά, ο Πατρινιός έφερε έναν ιερέα στο γραφείο του για να κάνει τον αγιασμό. Ένας αγιασμός στον οποίον συμμετέχει ο Νίκος Νικολόπουλος δεν μπορεί να είναι συνηθισμένος.

Έτσι, την ώρα που ο πατήρ ρένει το γραφείο με αγιασμό ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος φαίνεται λίγο ανήσυχος. Σηκώνει το χέρι, κοιτάει την κάμερα, δεν μπορεί να σταθεί σε ένα σημείο και τελικά δίνει την μαγική οδηγία στον ιερέα. Με το χέρι στιβαρό και ευθυτενές δείχνει το κάδρο με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Τι να κάνει ο άνθρωπος, παίρνει αγιασμό και ραίνει το κάδρο του εθνάρχη (κατά τους δεξιούς). Μαζί με το κάδρο «αγιάζονται» τα βιβλία, τα κάδρα, οι εικόνες, οι λευκές προτομές και φυσικά το καλάθι γεμάτο γκλίτσες που έχει ο Νίκος Νικολόπουλος στο γραφείο του.

The post Ο Νικολόπουλος δίνει εντολή στον ιερέα να ρίξει αγιασμό στο κάδρο του Κωνσταντίνου Καραμανλή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα