«Λευκή» ισοπαλία για Ολυμπιακό στο Περιστέρι – Επιστροφή Μήτρογλου μετά από 1,5 μήνα

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου.

Στην επιστροφή του Μήτρογλου στα γήπεδα μετά από απουσία σχεδόν 1,5 μήνα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν τη διψήφια διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ (πλέον βρίσκεται στους οκτώ βαθμούς).

Ο Μανιάτης στο 68ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ατρόμητου στη

σημαντικότερη φάση του Πειραιωτών στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής (για σήμερα Κυριακή):

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-0

Το αήττητο που έχει στην Τούμπα διατήρησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού (9η νίκη σε 10 αναμετρήσεις), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 53΄ ο Λούκας.

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς 3-0

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτή την φορά εντός έδρας με 3-0, επί του Πλατανιά. Ο Καράσκο στο 19΄, ο Σανκαρέ στο 45΄ και ο Χουάνμα στο 50΄ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων.

Απόλλων-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Με...κεκτημένη ταχύτητα από το «διπλό» στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη, ο Απόλλωνας συνέτριψε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη. Ο Μίνγκας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και στο 60΄, ο Ντάλμπεργκ στο 49΄ και ο Φαρινόλα στο 70΄ ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Λόρι Σάντσες.

Πανθρακικός-Ξάνθη 2-1

Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε στην έδρα του ο Πανθρακικός επί της Ξάνθης με 2-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Τζάνης στο 70΄ και ο Κάσες στο 79΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Ακρίτες ο Βάλλας (73'). Η Ξάνθη αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 16΄ λόγω της αποβολής του Φλίσκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και με 9 στα τελευταία λεπτά λόγω της αποβολής του Μουκουάνα με κόκκινη (88΄).

Keywords
Τυχαία Θέματα