Λατρεία με την πρώτη ματιά! Το μπιστρό του «Domotel Kastri» σε κερδίζει με τις γεύσεις και την ατμόσφαιρά του

11:40 9/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας ακούει στο όνομα «Kastri Bistro» και βρίσκεται στο ιστορικό ξενοδοχείο, «Domotel Kastri Contemporary Hotel» στα Βόρεια Προάστια.

Η ελληνική εκδοχή του μπιστρό βρίσκει τον εκφραστή της σε έναν χώρο που τιμά το παρελθόν του καταλύματος, διαθέτοντας, ωστόσο, τον αέρα της νέας εποχής. Ο ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος εμπνέεται από την ελληνική γαστρονομία και μέσα από μια σύγχρονη

και δημιουργική ματιά προτείνει γεύσεις που ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο, άρτια εκτελεσμένες συνταγές και αριστοτεχνικά στημένα πιάτα.

Εξαιρετικά υλικά από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό δίνουν μοναδικά πιάτα, με το μοσχάρι Fassona Piemontese από την ιταλική φάρμα Macelleria Oberto να ξεχωρίζει, ενώ ο επίλογος γράφεται γλυκά με επιδόρπια που θυμίζουν έντονα Ελλάδα, όπως το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο αλλά με ένα σύγχρονο twist. Αξιόλογη και η λίστα των κοκτέιλ που πρέπει να δοκιμάσεις!

The post Λατρεία με την πρώτη ματιά! Το μπιστρό του «Domotel Kastri» σε κερδίζει με τις γεύσεις και την ατμόσφαιρά του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα