Κύπελλο Μπάσκετ: Νίκη – πρόκριση της ΑΕΚ επί του Κολοσσού, 84-79

Η ΑΕΚ επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου στο κλειστό της Γλυφάδας και προκρίθηκε στην 2η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο Μπάσκετ...

Η «Βασίλισσα» είχε δύο καλά ξεκινήματα στην πρώτη, στην δεύτερη περίοδο και ο ολοκλήρωσε ιδανικά το πρώτο ημίχρονο καθώς έχτισε μια διαφορά της τάξεως τον 12 πόντων. Αυτή ήταν αρκετή ούτως ώστε να τεθούν οι βάσεις για τη νίκη πρόκριση της Ένωσης επί του Κολοσσού της Ρόδου στο κλειστό της Γλυφάδας.

Το α' ημίχρονο

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου ξεκίνησαν τον αγώνα με δύο σερί. 10-0 και 13-3 αντίστοιχα. Ο Κολοσσός στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου έτρεξε στο γήπεδο και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 21-21. Στη δεύτερη περίοδο η ΑΕΚ κατόρθωσε να πάει στα αποδυτήρια με την διαφορά να είναι στο +12, 50-38.

Το β' ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι στην τρίτη περίοδο αύξησαν την διαφορά του στο +16, με τον Κολοσσό της Ρόδου να κάνει την τελευταία του προσπάθεια για να γυρίσει το ματς και έφτασε να είναι τρεις πόντους μακριά από την ΑΕΚ. Τελικώς, οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν την γραμμή των βολών και πήραν τη νίκη – πρόκριση, με 84-79. Ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ θα βγει από το ζευγάρι Ρέθυμνο – Πανελευσινιακός.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 50-38, 67-56, 84-79

The post Κύπελλο Μπάσκετ: Νίκη – πρόκριση της ΑΕΚ επί του Κολοσσού, 84-79 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα