Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ – Ο πρόεδρος της ΜΚΟ είχε πάντα πάνω του όπλο όταν έμπαινε στη Βουλή

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες που προκύπτουν μετά της σύλληψη του Κωνσταντίνου Τζεβελέκου, ως επικεφαλής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» από το οποίο απέσπασε σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνολικά ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο δημοσιογράφος και Πρόεδρος της ΜΚΟ, Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, όπως μαρτυρούν κοινοβουλευτικοί συντάκτες δεν ήταν και από τα πιο ήσυχα και χαμηλών τόνων παιδιά, καθώς συνήθιζε

να διαφημίζει τις πολιτικές και διπλωματικές επαφές του. Ο ίδιος, μάλιστα, όπως δημοσιεύει και ο enikos.gr υποστήριζε ότι είχε πολλή καλή σχέση με... πρεσβείες και πολιτικούς. Όταν προσπάθησε κάποιος με διάθεση να τον πειράξει, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ειλικρινής για τις εν λόγω επαφές του, συνήθιζε χαρακτηριστικά να δείχνει το κινητό του επισημαίνοντας ότι έχει αριθμούς τηλεφώνων... πολύ σημαντικούς.

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ ήταν διαπιστευμένος κοινοβουλευτικός συντάκτης για λογαριασμό περιοδικού και εφημερίδας. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι συνήθιζε να μεταφέρει στη Βουλή όπλο στην τσάντα του, με αποτέλεσμα να «τρελαίνεται» ο ανιχνευτής μετάλλων κάθε φορά που περνούσε από την είσοδο ο κ. Τζεβελέκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα