Κρίσιμες αποφάσεις παίρνει για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης

14:29 8/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο «ισχυρός» άνδρας της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα, σηκώνει τα μανίκια, αρχίζει μπαράζ επαφών και παίρνει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της Ένωσης...

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, γύρισε στην Αθήνα, ύστερα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε εκτός πρωτευούσης και πλέον είναι έτοιμος να λύσει τα «ανοικτά» θέματα στην ΑΕΚ.

Ένα εξ αυτών είναι το μετεγγραφικό. Όπως όλα δείχνουν η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν άλλες προσθήκες και μάλλον το ζήτημα με τον Κώστα Κατσουράνη και την επικείμενη επιστροφή να μπαίνει στο αρχείο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναμένεται να κάνει μια σειρά από συναντήσεις με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και τον τεχνικό της ομάδος, Τραϊανό Δέλλα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Football League.

Στο... μενού των συζητήσεων θα είναι και το θέμα με το γήπεδο. Ο «τίγρης» θέλει να έχει μια πλήρης και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για την πορεία του φακέλου από τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών (Δ.Ο.Κ.Κ). Άλλωστε, πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι οι εργασίες για το γήπεδο είναι να ξεκινήσουν στα τέλη του Νοέμβρη.

The post Κρίσιμες αποφάσεις παίρνει για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα