Κρίση και για τον Ρόμπι Γουίλιαμς; Πούλησε όσο-όσο τη βίλα του στη Καλιφόρνια!

19:20 3/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Εδώ και περίπου 15 χρόνια θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους pop star του πλανήτη, καθώς τόσο μαζί με τους Take That, όσο και μόνο του, έχει κυκλοφορήσει πολλές επιτυχίες, έχει δει τους δίσκους του να γίνονται πλατινένιοι και τις συναυλίες του να είναι sold out. Ωστόσο όπως φαίνεται ούτε ο Ρόμπι Γουίλιαμς γλίτωσε από την οικονομική κρίση.

Ο 39χρονος μουσικός πούλησε όσο-όσο τη βίλα του Μπέρβελι Χιλς, που είχε αγοράσει το 2005. Μάλιστα ο Γουίλιαμς βιαζόταν τόσο

να την ξεφορτωθεί που δεν είχε θέμα να την δώσει για 3.2 εκατ., δηλαδή περίπου 500.000 λιγότερα από όσο του είχε κοστίσει πριν από 8 χρόνια! Και ο αγοραστής μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι, καθώς και φτηνά του βγήκε και είναι η βίλα που τα έχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώην σπίτι του Γουίλιαμς διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, ένα μικρό σπίτι για τους φιλοξενούμενούς του, πισίνες, αλλά και δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς ο τραγουδιστής είναι γνωστός λάτρης της στρογγυλής θεάς.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γουίλιαμς θα μείνει στους δρόμους, καθώς στο Μπέρβελι Χιλς έχει ακόμα μια έπαυλη! Δες φωτογραφίες από την βίλα που πούλησε…

Keywords
Τυχαία Θέματα