Δείτε τον άτυχο γυναικολόγο που δολοφονήθηκε άγρια από τον 23χρονο Πακιστανό

18:51 3/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Οργή έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία ενός 56χρονου γυναικολόγου και τις συζύγου του, από τα χέρια 23χρονου Πακιστανού, ο οποίος φρόντιζε το σπίτι του ζευγαριού στο Αλιβέρι.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η δολοφονία έγινε στις περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, την ώρα που ο άτυχος γυναικολόγος είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι του για να κοιμηθεί, με τη φωτογραφία του να προβάλετε σε εκπομπή του STAR.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του ζευγαριού κάλεσε την αστυνομία, καθώς δεν μπορούσε να εντοπίσει τους γονείς της. Οι αστυνομικοί

με τη σειρά τους, έσπευσαν στην οικεία και βρήκαν στον κήπο του την 54χρονη γυναίκα νεκρή. Στη συνέχεια, καθώς μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού, εντόπισαν και τον Νίκο Πολυδωρόπουλο, νεκρό στην κρεβατοκάμαρα.

«Τους σκότωσα γιατί μου έδωσαν λιγότερα χρήματα»

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές. Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αξιωματικών της ασφάλειας στράφηκαν στον 23χρονο Πακιστανό που εργαζόταν για το γυναικολόγο και τη σύζυγό του, στη βίλα του Αλιβερίου.

«Τους σκότωσα γιατί μου χρωστούσαν. Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού…» είναι μερικά από τα λόγια που ψέλλισε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 23χρονος αλλοδαπός σύμφωνα με το evianews.gr.

«Μου είχαν δώσει λιγότερα από αυτά που συμφωνήσαμε» είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα στο οποίο προέβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα