Κόβεται το σεξ; Παρελθόν οι ερωτικές σκηνές από τις «50 αποχρώσεις του γκρι»

Η ατάκα της Θεοπούλας στο «Παρά Πέντε» μας έρχεται στο μυαλό, μετά από την... δυσάρεστη ανακοίνωση ότι κόβονται οι ερωτικές σκηνές από την ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» («Fifty Shades Of Grey»). Αλήθεια, όμως τώρα μεταξύ μας, κόβεται το σεξ;

Κι εκεί που έχεις διαβάσει το βιβλίο και περιμένεις με ανυπομονησία να δεις πως ο αχαλίνωτος αυτός έρωτας θα αποτυπωθεί στο «πανί», δημοσιεύματα έρχονται για να σου χαλάσουν όλο το ερωτικό σκηνικό που έχεις στο μυαλό σου.

Η Παραγωγή της ταινίας υποστήριξε ότι, παρόλο που οι πρωταγωνιστές Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον έχουν ήδη γυρίσει τις πρωτοφανείς ερωτικές σκηνές για το Χόλιγουντ, αυτές αναμένεται να κοπούν στο μοντάζ ώστε η ταινία να χαρακτηρίζεται κατάλληλη από την ηλικία των 17 ετών και άνω, κάτι που επιθυμεί και η κινηματογραφική κοινότητα.

Κι ενώ η ταινία «50 Shades Of Grey» που δεν τίθεται θέμα ότι θα «σπάσει» ταμεία -όπως συνέβη και με την ερωτική νουβέλα του Ελ Τζέιμς που έγινε best seller- αναμενόταν να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1 Αυγούστου του 2014, τελικά θα υπάρξει μερική καθυστέρηση λόγω τεχνικών δυσκολιών, αλλά και λόγω κάστινγκ.

Επόμενη προγραμματισμένη και ενδεχομένως τελική ημερομηνία έχει οριστεί αυτή του... επόμενου Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου 2015). Κι όλα αυτά με την αναβολή διότι η Universal Pictures αντιμετώπισε ορισμένα μικροπροβλήματα, τόσο με την αποχώρηση του πρωταγωνιστή Τσάρλι Χάναμ αιφνιδίως, όσο και την αντικατάστασή του τελευταία στιγμή από τον Τζέιμι Ντόρναν.

Ο μόνος που δεν ανησυχεί, αλλά και που ανυπομονεί να τα δει... όλα(!) είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Σαμ Τέιλορ Γουντ που ξεκινά και πάλι τα γυρίσματα στις 2 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους -περίπου ένα μήνα αργότερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί ότι θα ξεκινούσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews