Κόβεται το ένα πρόγραμμα μετά το άλλο στο Mega! Αυτή δεν είναι η μεγάλη… χρονιά

Έντονος είναι ο προβληματισμός των ιθυνόντων του Mega για τη φετινή χρονιά αφού τα περισσότερα προγράμματα δεν φέρουν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης ενώ δεν είναι και λίγες οι παραγωγές που κόβονται.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Οριστικό είναι το κόψιμο του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο, «Joy». Αν και αρχικά οι Megaλικοί είχαν αποφασίσει να μην προχωρήσουν στο πρόωρο φινάλε της εκπομπής, στην πορεία άλλαξαν γνώμη, μιας και διαπίστωσαν πως παρά τις προσπάθειες που γίνονται για να πάρει η εκπομπή τα πάνω της στους πίνακες

τηλεθέασης, το θαύμα δεν έρχεται και έτσι από την στιγμή που τα τηλε-δεδομένα δεν αλλάζουν, η απόφαση πάρθηκε. Η εκπομπή θα αποχαιρετήσει μόλις ολοκληρωθεί η προβολή των πρώτων επεισοδίων που είχαν εγκριθεί από το κανάλι, κάπου εκεί γύρω δηλαδή, στις γιορτές.

Δεν είναι, όμως, το μόνο πρόγραμμα που πάει από το κακό στο χειρότερο. Και η σειρά του καναλιού «Μοντέρνα οικογένεια» δεν έχει φέρει στο σταθμό ικανοποιητικά νούμερα και όπως όλα δείχνουν τα γυρίσματα θα σταματήσουν πρόωρα. Τι κι αν άλλαξαν τη φετινή σεζόν κάποιοι από τους συντελεστές, η σειρά δεν μπορεί να ανακάμψει. Οπότε, μάλλον το 2015 δεν θα βρει τη σειρά στον προγραμματισμό του μεγάλου καναλιού.

Και πάμε στο μεγάλο αγκάθι που ακούει στο όνομα «Rising Star». Το πολυαναμενόμενο σόου, που θα παρουσίαζε η Ζέτα Μακρυπούλια, βρισκόταν από αναβολή σε αναβολή μέχρι που πάρθηκε η οριστική απόφαση, να μην μεταδοθεί. Ο λόγος, όπως αποκαλύπτουν υψηλόβαθμα στελέχη, είναι καθαρά οικονομικοί και δεν έχουν να κάνουν με τη Ζέτα την οποία θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το κανάλι περιμένει με αγωνία το να εκπνεύσει το 2014 και να βρει τη λύτρωσή του στους πίνακες τηλεθέασης από τον Ιανουάριο του 2015 με τα νέα επεισόδια του τηλεοπτικού φαινομένου «Κάτω Παρτάλι» αλλά και τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Εθνικής Ελλάδας».

The post Κόβεται το ένα πρόγραμμα μετά το άλλο στο Mega! Αυτή δεν είναι η μεγάλη… χρονιά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα