Κουρέψτε πάνω από 60% την πιστωτική σας

Τα τρικ των δανειοληπτών, η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα, το παρασκήνιο και οι υποσχέσεις που άφησε στον Αντώνη Σαμαρά κυριαρχούν στο περίπτερο.

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων σήμερα:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Στο πλευρό της Ελλάδας η Μέρκελ”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “την αμέριστη συμπαράστασή

της στη χώρα μας και τον επίπονο αγώνα της προκειμένου να εξέλθει από την κρίση, εξέφρασε χθες η Αγκελα Μέρκελ, ύστερα από τη συνάντησή της με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου”.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Γιατί ήρθε;”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “γιατί ήρθε η κυρία Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα; Για ποιον λόγο έγινε η πρωτεύουσα για έξι ώρες έρημη πόλη; Αυτό το ερώτημα θέτουν ψύχραιμοι παρατηρητές. Η Γερμανίδα καγκελάριος επί της ουσίας ήλθε, είδε και απήλθε χωρίς να δεσμευτεί για τίποτε. Χωρίς καν να επαναλάβει κάποιες από τις δακρύβρεχτες δηλώσεις που έκανε τον τελευταίο καιρό ότι… ματώνει η καρδιά της για όσα περνούν οι Ελληνες συνταξιούχοι και άνεργοι”.

ΕΘΝΟΣ: “Τελική ευθεία για δόση και επιμήκυνση”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε η Αγκελα Μέρκελ με την επίσκεψη-αστραπή στην Αθήνα. Η καγκελάριος συνδράμει τις ελληνικές θέσεις για εκταμίευση των 31,5 δισ. ευρώ και επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής”.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “Οσιος Ιωάννης Χοζεβίτης: «Ο Τρομερότερος Πόλεμος θα είναι των επτά Κρατών στην Κωνσταντινούπολη»!”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “έχει παρά μα πάρα πολύ μεγάλη σημασία για εμάς τους Ελληνες να ψάχνουμε και να συνδέουμε πολλές και διαφορετικές αναμεταξύ τους προφητικές ρήσεις που αφορούν στα μελλοντικά να συμβούν γεγονότα”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Η υπόσχεση της Μέρκελ στο Μέγαρο Μαξίμου”.

H εφημερίδα γράφει ότι «Κλείστε σε ένα μήνα μέτρα και εκκρεμότητες και θα τα βρούμε». Η διαβεβαίωση της καγκελαρίου για λύση – πακέτο «δόση και επιμήκυνση»”.

ΕΣΤΙΑ: “Μεγάλη επιτυχία η επίσκεψις Μέρκελ”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “η εικόνα που μεταδόθηκε χθες στο εξωτερικό ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να εκπέμψη η χώρα μας, τηρουμένων των αναλογιών. Τον Ελληνα πρωθυπουργό κ. Σαμαρά να περπατά με την Γερμανίδα Καγκελλάριο στο πεζοδρόμιο της Ηρώδου του Αττικού και να μεταβαίνουν πεζή από το Μέγαρο Μαξίμου στο Προεδρικό Μέγαρο”.

Η ΑΥΓΗ: “Μηχανική υποστήριξη σε Σαμαρά”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “επικοινωνιακή και θνησιγενής η στήριξη της Γερμανίδας καγκελαρίου στον Ελληνα πρωθυπουργό. «Εύχομαι και ελπίζω να μείνετε στο ευρώ, η Ανατολική Γερμανία έκανε πολλά χρόνια να ορθοποδήσει», το σκληρό μήνυμα Μέρκελ στους Ελληνες. Ψήφιση πακέτου μέτρων 13,5 δισ. ευρώ και 89 «διαρθρωτικών δράσεων» οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση για την καταβολή της δόσης των 31 δισ. και συζήτηση περί επιμήκυνσης”.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: “Ανάπτυξη με… λιτότητα κόμισε η Ανγκελα Μέρκελ”.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “αχτίδα αισιοδοξίας για το μέλλον δημιούργησε η επίσκεψη της καγκελαρίου, η οποία εξέφρασε τη στήριξή της στις ελληνικές προσπάθειες, άνοιξε το δρόμο για επενδύσεις σε κρ

Keywords
Τυχαία Θέματα