Κώστας Κορτίδης: Αυτός είναι ο Έλληνας ψάλτης που κατακτά την Τουρκία με την υποκριτική του [εικόνες]

Τον γνώρισαν μέσω του ρόλου του στη σειρά «Merhamet». Ο αγαπημένος, στους Τούρκους τηλεθεατές, «Ερντογάν», για έξι χρόνια διετέλεσε ψάλτης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, όμως σήμερα κάνει μεγάλη καριέρα κατακτώντας τον χώρο της υποκριτικής στην γειτονική χώρα.

Ο λόγος για τον Έλληνα, Κώστα Κορτίδη, που έχει συμμετάσχει ήδη σε δεκάδες επιτυχημένες σειρές, ενώ μόνο για τη χρονιά που πέρασε έλαβε μέρος σε δύο τηλεοπτικές δουλειές και τρεις κινηματογραφικές ταινίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso,

ο Κώστας Κορτίδης έχει κάνει σπουδές στην Κωνσταντινούπολη και στο Λονδίνο πριν όμως ασχοληθεί επαγγελματικά με την ηθοποιία ήταν ένας από τους βασικούς ψάλτες του Πατριαρχείου.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

«Στην τηλεόραση έγινα γνωστός τα τελευταία χρόνια. Ειδικά με την περσινή συμμετοχή μου στην πολύ πετυχημένη σειρά «Merhamet», όπου είχα έναν από τους βασικούς ρόλους».

«Στον δρόμο ο κόσμος με αναγνωρίζει, με σταματά, μου μιλάει. Γεννήθηκα στην Πόλη αλλά έχω ποντιακή καταγωγή, λόγω τον προπάππου μου που είχε έρθει πριν από τον 20ο αιώνα στην Κωνσταντινούπολη. Από την άλλη, η μητέρα μου έχει μικρασιατική καταγωγή», σχολιάζει ο Κώστας Κορτίδης στην εφημερίδα, Espresso, σχετικά με την αγάπη των τηλεθεατών στο πρόσωπό του.

Keywords
Αναζητήσεις
κωστας κορτιδης, κώστας κορτίδης
Τυχαία Θέματα