Κων/νος Λάγκος στο ΒΡΑΔΥ: Η πρώτη μου φορά ήταν στα 13 με μια 19χρονη [βίντεο]

Καλεσμένους από τον χώρο της υποκριτικής αλλά και του τραγουδιού είχε χθες το βράδυ ο Πέτρος Κωστόπουλος, που υποδέχτηκε τον Κωνσταντίνο Λάγκο και τον Δήμο Αναστασιάδη.

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος μπορεί να ήθελε να γίνει αστροναύτης μικρός αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

Μίλησε με τον παρουσιαστή για τα κορίτσια που έχει φιλήσει ως συμπρωταγωνίστριες του και εστίασε ειδικότερα στη Νάντια Μπουλέ, όπου αποκάλεσε τα φιλιά μαζί της ως την

κορυφαία στιγμή στη δουλειά του.

Θέλει πολύ να κάνει οικογένεια και δηλώνει πως όποτε πιάνει μωρό στην αγκαλιά του κάτι παθαίνει.Άλλωστε η πρώτη φορά που σκέφτηκε ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, ήταν στην ηλικία των 23 και 27 αντίστοιχα.

Την πρώτη φορά που έκανε σεξ είχε μια τραυματική εμπειρία γιατί δεν ήξερε πως θα το πει στον πατέρα του, καθώς εκείνος ήταν 13 χρονών και εκείνη 19. Στη συνέχεια όμως ήταν τόσο περήφανος για το κατόρθωμα του, που το έλεγε συνεχώς στους φίλους του αφού ήταν ο πρώτος στη παρέα που έκανε σεξ.

Δείτε την συνέντευξη του.

Στη συνέχεια έκανε την εμφάνιση του στο πλατό ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ο Δήμος Αναστασιάδης, αν και φαντάρος αυτή την περίοδο, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μιλώντας για την έμπνευση, τις γνωριμίες στο στρατόπεδο αλλά και το ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με την Πάολα.

Ο νεαρός τραγουδιστής ανέφερε ότι περίμενε να έχει έμπνευση στον στρατό αλλά δεν του «βγαίνουν» τα κομμάτια, ενώ του πέρασε από το μυαλό να το παίξει και τρελός για να αποφύγει τη θητεία.

Το έχει ρίξει στο φαγητό, υπάρχουν στιγμές που θέλει να σηκωθεί να φύγει και έχει λατρέψει τη σκελέα που του έχουν δώσει! Τέλος δήλωσε πως δίνει κομμάτια σε άλλους καλλιτέχνες και θα ήθελε πολύ να τραγουδήσει η Πάολα ένα από τα τραγούδια που γράφει.

Δείτε όλη του τη συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα