Φως στην εξαφάνιση του Μάριου – Ανατριχιαστικά μυστικά στο αυτοκίνητό του

Έωλα φαίνεται πως είναι πλέον τα επιχειρήματα των απαγωγέων του Μάριου Παπαγεωργίου οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο 26χρονος έστησε μόνος του την εξαφάνισή του.

Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη παρουσιάστηκε η έρευνα κατά την οποία ανακαλύφθηκε το θαμμένο μυστικό-κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Το αυτοκίνητο του Μάριου είχε ελεγχθεί εξονυχιστικά ωστόσο δεν είχε αποκαλύψει ακόμη το ανατριχιστικό στοιχείο.

Στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος βρέθηκαν ίχνη αίματος που ανήκει στον Μάριο,

παρά τις προσπάθειες των απαγωγέων του για να το ξεπλύνουν.

Το αυτοκίνητο είχε εγκαταλειφθεί από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση στις αρχές του περασμένου Αυγούστου στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αφροδίτης στο Παλαιό Φάληρο, σβήνοντας τα ίχνη τους. Η Σήμανση της Αστυνομίας παρέδωσε αφότου το βρήκε το όχημα στην οικογένεια του άτυχου νεαρού.

Η Σήμανση παρά τις έρευνές της δεν κατάφερε να βγάλει κάποιο αξιόλογο στοιχείο από το αυτοκίνητο. Έπρεπε να εμπλακούν διακεκριμένοι γενετιστές, δικαστικοί πραγματογνώμονες συνεργαζόμενοι με το FBI προκειμένου να αποκαλυφθεί το μυστικό. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν οριστεί από την ίδια την οικογένεια του Μάριου.

Παρά την προσπάθειά τους να το ξεπλύνουν, το αίμα του Μάριου βρέθηκε τελικά στον πυροσβεστήρα, στη ρεζέρβα και στη μοκέτα του AUDI.

Με την ανακάλυψη αυτή η Αστυνομία έχει πλέον στα χέρια της ένα ισχυρό χαρτί προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε γενετικό υλικό και άλλων ατόμων που πιστεύεται ότι ανήκει στους δράστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα