Κολλημένος με τις σειρές; Δες το εμπλουτισμένο πρόγραμμα του FOXlife!

Οι πρεμιέρες των νέων σειρών δεν σταματούν εδώ. Το FOXlife συνεχίζει και προβάλλει το πιο φρέσκο περιεχόμενο το μήνα Οκτώβριο με νέες σειρές μυστηρίου και κωμωδίες για όλους.

Το «Endgame» είναι η νέα δραματική σειρά που επικεντρώνεται στον ιδιοφυή, μάστερ στο σκάκι Arkady Balagan (Shawn Doyle). Βαθύτατα πληγωμένος από τη δολοφονία της μνηστής του, ο Balagan

έχει φυλακιστεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Vancouver, φοβούμενος να βγει στον έξω κόσμο. Για να πληρώσει την ακριβότατη διαμονή του, αρχίζει να λύνει μυστήριες υποθέσεις, χρησιμοποιώντας τελείως ασυνήθιστες μεθόδους, με τη βοήθεια μίας ομάδας που περιλαμβάνει μέλη από το προσωπικό του ξενοδοχείου αλλά και φανατικούς σκακιστές. Ο αυθάδης αλλά χαρισματικός Ρώσος, Balagan, χρησιμοποιεί τις ιδιότητες που τον έκαναν παγκόσμιο πρωταθλητή στο σκάκι, για την επίλυση το πιο δύσκολων υποθέσεων. Φαντάζεται συμβάντα, εξετάζει ζωντανούς και νεκρούς υπόπτους και τρέχει αντικρουόμενα σενάρια – όλα στο μυαλό του, ενώ εμείς είμαστε εκεί για να δούμε πώς λύνει εγκλήματα που προβληματίζουν. Στο «Endgame» θα παρακολουθήσουμε μια διάνοια σε δράση! Πρεμιέρα την Πέμπτη 17 Οκτωβριου στις 21:00.

Έχουμε μια ερώτηση για τους fans της κωμωδίας: Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας ακατάσχετος ονειροπόλος που λέει ναι σε όλα, μετακομίζει με την υπερβολικά υπεύθυνη μικρή αδελφή του, για να τη βοηθήσει με το μεγάλωμα της 5χρονης κόρης της; Το «Ben & Kate» είναι η νέα οικογενειακή κωμωδία – γυρισμένη με μία κάμερα – που ακολουθεί δυο αταίριαστα αδέλφια και την παρέα τους, στην προσπάθειά τους να βγουν από το comfort zone τους και να μπουν στην πραγματική ζωή. Η Kate Fox ακολουθούσε κατά γράμμα όλους τους κανόνες από μικρή, μέχρι που έμεινε έγκυος στο κολλέγιο, παρατώντας τα, λίγο πριν την αποφοίτηση. Την Kate υποδύεται η Dakota Johnson που επιλέχθηκε για πρωταγωνίστρια στην ταινία «50 Shades Of Grey». Ο Ben (Nat Faxon) είναι ο τύπος που του αρέσει ο πανικός και η ασταμάτητη ενέργειά του κάνει τους πάντες να θέλουν να τον ακολουθήσουν σε οποιαδήποτε κακή ιδέα περάσει από το μυαλό του. Είναι δεδομένο ότι θα αναστατώσει τις ζωές όλων, αλλά κάτι μας λέει ότι όλοι θα το απολαύσουν! Πρεμιέρα της κωμωδίας «Ben & Kate» την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 21:00.

Από το βραβευμένο με Emmy δημιουργό Greg Garcia (My Name is Earl) έρχεται ο 3ος κύκλος του «Raising Hope», μιας κωμικής σειράς γυρισμένης μόνο με μία κάμερα, που έχει δημιουργήσει πολυάριθμους fans παγκοσμίως! Ο Jimmy Chance (Lucas Neff) ακόμα προσπαθεί σκληρά να βρει την ισορροπία μεταξύ του μεγαλώματος της κόρης του Hope και της προσωπικής του ζωής. Για ακόμα μία φορά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του Virginia (Martha Plimpton), Burt (Garret Dillahunt), Maw Maw (Cloris Leachman) και Sabrina (Shannon Marie Woodward), θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να τοποθετήσουν τη συγκεκριμένη θεότρελη οικογένεια εκεί που πρέπει… στην καρδιά των τηλεθεατών! Η Melanie Griffith κάνει τη εμφάνισή της στον 3ο κύκλο της σειράς, παίζοντας το ρόλο της Tamara (μητέρα της Sabrina). Κάθε Τρίτη είναι βραδιά κωμωδίας στο FOXlife με την πρεμιέρα του 3ου κύκλου «Raising Hope» στις 22 Οκτωβρίου στις 21:00.

Αμέσως μετά το «Raising Hope», το FOXlife σας σερβίρει δεύτερη δόση κωμωδίας με την πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς «Melissa & Joey»! Η Melissa Joan Hart και ο Joey Lawrence πρωταγωνιστούν στην ξεκαρδιστική αυτή οικογενειακή κωμωδία. Η Mel, πρώην party animal, είναι πλέον η ώριμη κόρη μιας πολιτευόμενης οικογένειας, όντας και η ίδια πολιτικός. Όταν όμως η αδελφή της καταλήγει στη φυλακή και ο άνδρας της αδελφής της εμπλέκεται σε ένα μεγάλο σκάνδαλο, θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της έφηβης ανιψιάς της, Lennox (Taylor Spreitler) αλλά και του ανήλικου ανιψιού της, Ryder (Nick Robertson). Είναι πολλά αυτά που έχει να αντιμετωπίσει η Mel! Η βοήθεια θα έρθει από εκεί που δεν το περίμενε κανείς… Ο Joe που ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά θα μετακομίσει στο σπίτι μαζί τους και θα γίνει ο Νταντάς της οικογένειας. Πρεμιέρα του 3ου κύκλου «Melissa & Joey» την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 21:25.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας της μεγάλης επιστροφής! Δεν έχουν μείνει και πολλά για να πει κανείς για την πιο δημοφιλή ιατρική τηλεοπτική σειρά των τελευταίων χρόνων. Ένα είναι σίγουρο: οι τηλεθεατές θα έχουν να δουν πολλά στον 10ο και φημολογούμενα τελευταίο κύκλο επεισοδίων του «Grey’s Anatomy» που θα προβληθούν αποκλειστικά από το FOXlife! Η επιστροφή της σειράς για το 10ο κύκλο, σηματοδοτεί μια καινούρια περίοδο γεμάτη δραματικές αλλά και ρομαντικές στιγμές στο νοσοκομείο Grey-Sloane Memorial Hospital. Μοναδικές εξελίξεις στις ζωές των γιατρών μετά την καταιγίδα στο τέλος του 9ου κύκλου. Μεγάλη πρεμιέρα του 10ου κύκλου «Grey’s Anatomy» την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 21:00.

Το Νοέμβριο έρχεται επίσης ο 4ος κύκλος του «Glee» με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ δεν λείπουν τα περάσματα από celebrity stars! Τα νέα επεισόδια ακολουθούν τη ζωή των αποφοίτων του McKinley High στην Ακαδημία Τεχνών της Νέας Υόρκης (NYADA) και μας δείχνουν πώς οι ήρωες ξεπερνούν προβλήματα όπως το sex, οι σχέσεις, η βουλιμία και η δυσλεξία! Η πασίγνωστη και ευρηματική σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει με τον 4ο κύκλο, αποκλειστικά στο FOXlife! Πιστό στο αρχικό του θέμα, το «Glee» είναι μια μουσική κωμωδία με πρωταγωνιστές τους ανυπόμονους και φιλόδοξους μαθητές του McKinley High οι οποίο βάζουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν την πρωτιά στον εθνικό διαγωνισμό τραγουδιού… Πρεμιέρα του 4ου κύκλου «Glee» την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 21:50.

Η νέα σειρά του FOXlife «How To Live With Your Parents» ακολουθεί τη ζωή της Polly, μιας ανύπαντρης μητέρας που μαζί με τη νεαρή κόρη της, μετακομίζει με τους εκκεντρικούς γονείς της Max και Elaine έχοντας ως στόχο να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Η Polly είναι οργανωτική και θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο σε αντίθεση με τους γονείς της που έχουν μια τελείως διαφορετική προσέγγιση, καθώς ζουν τη ζωή τους ελεύθερα, δίχως να προγραμματίζουν τίποτα! Ο πλήρης τίτλος της σειράς είναι «How To Live With Your Parents (For The Rest Of Your Life)» και είναι ενδεικτικός του τι περιμένει την Polly! Πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 21:25.

Στο FOXlife συνεχίζουν και τη νέα σεζόν οι καλύτερες lifestyle εκπομπές με 2 νέες μεγάλες πρεμιέρες. Το νέο cooking & travel show του Anthony Bourdain με τίτλο «The Layover» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 18:30! Το concept της εκπομπής είναι βασισμένο στο τι μπορεί να φάει, να επισκεφτεί και να απολαύσει ένας ταξιδιώτης μέσα σε 24 ή 48 ώρες σε μια ξένη πόλη, όσο δηλαδή κρατάει ένα αεροπορικό layover. Κάθε επεισόδιο ξεκινά με την προσγείωση στην πόλη και το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα μέχρι τη στιγμή της αναχώρησης. Ως ένας έμπειρος ταξιδιώτης, ο διάσημος chef συναναστρέφεται με ντόπιους κατοίκους και εξερευνά όσα μπορεί μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η δεύτερη σημαντική προσθήκη στην ενότητα lifestyle του FOXlife είναι το «Meet The Russians»! Η ανατρεπτική αυτή σειρά, μεταφέρει τους τηλεθεατές στην καρδιά ενός βαθύπλουτου, συναρπαστικού και γεμάτου glamour κόσμου που μπορεί να γνωρίζαμε πως υπάρχει αλλά ποτέ δεν είχαμε συναντήσει σε σειρά…μέχρι τώρα! Στο «Meet The Russians» το κοινό θα γνωρίζει μέλη της νέας ρώσικης ελίτ του Λονδίνου, ενώ τα επεισόδια θα προβληθούν πανάκριβες αγορές, ο υπερβολικός τρόπος ζωής αλλά και παράξενες συνήθειες των νέων βασιλικών οικογενειών του Λονδίνου. Αλήθεια όμως, τι είναι αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολικό; «Meet The Russians» το Νοέμβριο στο FOXlife.

Προς το τέλος της χρονιάς, στο FOXlife έρχονται νέοι κύκλοι των πιο αγαπημένων σειρών του κοινού, όπως το «Castle» και το «Revenge»!

Μόλις οι τηλεθεατές γνώρισαν για πρώτη φορά τον Richard Castle (Nathan Fillion) – ένα διάσημο συγγραφέα μυστηρίου και χωρισμένο πατέρα μιας έφηβης κόρης, ήταν σε απόγνωση λόγω της έλλειψης έμπνευσης. Όμως μόλις η αστυνομία της Νέας Υόρκης τον ανέκρινε για μια σειρά από φόνους που ήταν εμπνευσμένοι από τα βιβλία του, ο Castle βρήκε τη χαμένη του έμπνευση στο πρόσωπο της Ντετέκτιβ Kate Beckett (Stana Katic), μιας έξυπνης και επιθετικής ερευνήτριας ανθρωποκτονιών, η οποία παθιάζεται με το να ερευνά παράξενα εγκλήματα. Παρά την αρχική τους σύγκρουση την πρώτη φορά γνωριμίας τους, οι σπίθες μεταξύ τους δεν άργησαν να πετάξουν οδηγώντας και τους δύο στον κίνδυνο. 5 κύκλους μετά, οι εξελίξεις στο «Castle» συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Το επίσημο πλέον και πιο ταιριαστό ζευγάρι της τηλεόρασης επανέρχεται δυναμικά στο FOXlife με τον 6ο κύκλο της σειράς, το Δεκέμβριο.

Τέλος, λίγα λόγια για το «Revenge»: πρόκειται απλά για τη μεγαλύτερη ιστορία εκδίκησης. Με πρωταγωνίστριες την Emily VanCamp που παίζει τον ρόλο της Emily Thorne και τη Madeleine Stowe που υποδύεται τη Victoria Grayson, το «Revenge» αποτελεί τη μοναδική σειρά εδώ και τέσσερα χρόνια που έχει σημειώσει την ίδια επιτυχία με τη γνωστή σειρά «Lost» στο κοινό με ηλικία 18-49. Μετά τις εξελίξεις και τα νέα πρόσωπα που έκαναν την εμφάνισή τους με το φοβερό finale του 2ου κύκλου, ο 3ος κύκλος της σειράς ξεκινά με την Emily στο Παρίσι! Η ανατρεπτική συνέχεια στις οθόνες του FOXlife το Δεκέμβριο.

Μέσα από το νέο πρόγραμμά του, το FOXlife εγγυάται διασκέδαση με έμπνευση την πραγματική ζωή! Ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο διασκεδαστική τηλεοπτική σεζόν και μην ξεχνάτε: ΖΩΗ = ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ = FOXlife!

Keywords
foxlife, προγραμμα, προβάλλει, νέα, vancouver, δραση, zone, fox, dakota, Johnson, nat, garcia, hope, lucas, virginia, melissa, joey, party, taylor, ryder, nick, glee, stars, live, parents, max, life, lifestyle, cooking, travel, chef, glamour, castle, beckett, victoria, lost, ζωη, βιβλια, ομαδα διας, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, glamour, δυνατα, αστυνομια, δουλεια, θεμα, ιατρικη, κωμωδιες, μουσικη, οθονες, τα νεα, απλα, βοηθεια, βουλιμια, βραδια, γινει, γονεις, γραμμα, δεδομενο, εγκυος, εγκληματα, υπαρχει, εμπνευση, ενεργεια, εμφάνιση, επιτυχια, ερευνα, ερχεται, ερχονται, ευθυνη, ζωη, ζησετε, ζωης, ιδεα, ιδια, ηλικια, ηρωες, ισορροπια, κυκλος, κωμωδια, λογια, μυαλο, νοεμβριος, ντετεκτιβ, ξενοδοχειο, προβάλλει, παντα, οικογενεια, οντας, πεμπτη, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρολο, σεζον, σειρες, σιγουρο, συνεχεια, σειρα, σπιτι, τυπος, τι ειναι, τριτη, τιτλος, φυλακη, φοβερο, φορα, χρονομετρο, ωρες, αγορες, beckett, castle, chef, cooking, dakota, εκπομπες, επεισοδια, εθνικο, fox, foxlife, garcia, hope, joey, καρδια, lifestyle, max, μεινει, melissa, μια φορα, νοσοκομειο, travel, parents, party, ryder, vancouver, victoria, virginia, ζευγαρι, zone
Τυχαία Θέματα