«Κολλημένος» έψαξε και βρήκε τι φέσι άφησε ο Τζόι στον Τσάντλερ!

Μπορεί το τελευταίο επεισόδιο να προβλήθηκε το 2004, ωστόσο η… μανία για την πιο διάσημη κωμική σειρά όλων των εποχών δεν είχε ημερομηνία λήξης. Αλλωστε τα «φιλαράκια» («friends») εξακολουθούν να προβάλλονται σε πάνω από 100 χώρες, χώρια βέβαια τα τόσα dvd player, που συνεχίζουν να… καίνε για πάρτη τους.

Οι φανατικοί της σειράς είναι πιο… φανατικοί απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Τόσο, που ένας εξ’ αυτών έκατσε και υπολόγισε πόσα είναι τα χρήματα που χρωστάει ο Τζόι στον Τσάντλερ!

Αφορμή

αποτέλεσε μάλλον η σκηνή σε ένα επεισόδιο του όγδοου κύκλου της σειράς: Όταν ο Τζόι ζητάει από τον Τσάντλερ να τον βοηθήσει να συμμετέχει σε μια οντισiόν επειδή ο σκηνοθέτης είναι φίλος του Τσάντλερ, του αναφέρει παρακλητικά: «Θα σου το χρωστάω». Ο Τσάντλερ απαντάει ότι «μου χρωστάς έτσι κι αλλιώς, μου χρωστάς 3.400…» Ο Τζόι τον διακόπτει και ποτέ δεν μαθαίνουμε το συνολικό ποσό, αλλά σε κάποιους η… απορία παρέμεινε.

Σύμφωνα με την ομάδα του Reddit 'they did the math' το ποσό είναι πολύ παραπάνω από 3.400 δολάρια. Ο χρήστης ASmileThatKills έκανε μια μικρή έρευνα και κατέληξε στα εξής: οι επαγγελματικές φωτογραφίες, τα μαθήματα ορθοφωνίας, το ενοίκιο για τρία χρόνια (δυάρι σε ακριβή περιοχή του Μανχάταν, που σήμερα μπορεί να είναι 4.400 ευρώ το μήνα!), οι λογαριασμοί και το φαγητό, φτάνουν τις 96.000 ευρώ.

Η… λυπητερή δεν τελειώνει όμως εκεί. Συμπληρώνοντας τα έπιπλα που αναγκάστηκε ο Τσάντλερ να αντικαταστήσει και την εγχείρηση κήλης, που χρηματοδότησε ο Τσάντλερ επειδή ο Τζόι δεν είχε επαρκές εισόδημα για ασφάλιση, φτάνουμε στα 105.695 ευρώ.

Το εκπληκτικό είναι ότι κάποιοι διαφώνησαν με το θέμα της εγχείρησης, υποστηρίζοντας ότι ο Τζόι είχε ασφάλιση από την Ένωση Ηθοποιών! Οι ίδιοι οι Ματ ΛεΜπλάνκ και Μάθιου Πέρι προφανώς δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια, έχοντας φτάσει να αμείβονται στην τελευταία σεζόν της σειράς με 1 εκατ. ευρώ ανά επεισόδιο!

The post «Κολλημένος» έψαξε και βρήκε τι φέσι άφησε ο Τζόι στον Τσάντλερ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα