Κέιτ και Γουίλιαμ ολόγυμνοι σε 250 πόζες!

Έντρομη η βασίλισσα Ελισάβετ από δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι υπάρχει στα χέρια εκδότη βιντεοκασέτα και φωτογραφίες από τις διακοπές του διαδόχου του θρόνου, Γουίλιαμ όπου είναι εντελώς γυμνός και κάνει σεξ με την Κέιτ Μίντλεντον.

Σε εφιάλτη εξελίσσονται οι διακοπές του πριγκιπικού ζεύγους στη γαλλική επαρχία. Πριν ακόμα καταλαγιάσει το σούσουρο για τις πόζες της Κέιτ Μίντλεντον στο μπαλκόνι με τον Γουίλιαμ να τις βάζει λάδι στα οπίσθια αλλά και τις πολλές γυμνόστηθες λήψεις που δημοσιεύτηκαν, ο blogger Γουίλιαμ Φόξτον έριξε «βόμβα» μέσω της Telegraph.

Ισχυρίστηκε ότι υπάρχει στα χέρια μεγαλοεκδότη ένα dvd με 270 φωτογραφίες στις οποίες ο μελλοντικός βασιλιάς είναι εντελώς γυμνός και κάνει σεξ με την Κέιτ! Σύμφωνα με τον blogger, υπάρχει έντονη φημολογία ότι έχει ήδη μονταριστεί και ένα hot video, ώστε να δοθεί στη δημοσιότητα.

«Οι πληροφορίες μου λένε πως στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούν 270 γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ και του Γουίλιαμ. Ο εφιάλτης των ανακτόρων είναι ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται για φωτογραφίες αλλά για στιγμιότυπα μιας βιντεοταινίας», γράφει χαρακτηριστικά ο Φόξτον!

Keywords
Τυχαία Θέματα