Κάτι τρέχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

09:36 4/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Όλα δείχνουν ότι είναι ο βασιλιάς της… Βασίλισσας, αλλά όπως φαίνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ευχαριστημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και αυτό έχει προκαλέσει πανικό!

Τι θα γινόταν αν ο Λίονελ Μέσι σκεφτόταν να φύγει από τη Μπαρτσελόνα; Μάλλον ένας μεγάλος πανικός στο σύλλογο, ενώ την ίδια ώρα οι υπόλοιπες ομάδες του πλανήτη θα έκαναν τα σχέδιά τους για να τον αποκτήσουν. Κάτι τέτοιο λοιπόν πάει να συμβεί και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ενώ όλα έδειχναν ιδανικά για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα

Ισπανίας, ο CR7 δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος! Και το χάος δεν αργεί να έρθει… 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ρονάλντο είχε ραντεβού με τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να φύγει από τη Ρεάλ, επειδή θεωρεί πως δεν έχει τη στήριξη από τον σύλλογο. Μάλιστα είναι τέτοια η απογοήτευση του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος δεν πανηγύρισε τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γρανάδα! Το τι θα συμβεί, κανείς δεν ξέρει. Ίσως με αυτό τον τρόπο ο Ρονάλντο θέλει ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο. Το σίγουρο είναι όμως ότι το χειμώνα αυτός και οι Ρεάλ θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα μεγάλο σήριαλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα