ΣΑΡΑ ΜΕΝΟΥΔΑΚΗ : 10χρονη Ελληνίδα η νέα Τζάνις Τζόπλιν

09:30 4/9/2012 - Πηγή: Radar.gr

Μπορεί να είναι μόλις 10 ετών αλλά έχει κάνει τους πάντες στον Καναδά να μιλούν για τη φωνή της, χαρακτηρίζοντάς την ως η “νέα Τζάνις Τζόπλιν”!

Η ελληνικής καταγωγής Σάρα Μενουδάκη δημιούργησε ένα γκρουπ ονόματι Motion Device μαζί με τα δύο αδέρφια της, τον ξάδερφό της κι έναν φίλο τους κι έτσι κάνουν διάφορες εμφανίσεις μαγεύοντας το κοινό.

Μπορεί να είναι μόλις 10 ετών αλλά έχει κάνει τους πάντες στον Καναδά να μιλούν για τη φωνή της, χαρακτηρίζοντάς την ως η “νέα Τζάνις Τζόπλιν”!

Η ελληνικής καταγωγής Σάρα Μενουδάκη δημιούργησε ένα γκρουπ ονόματι Motion Device μαζί με τα

δύο αδέρφια της, τον ξάδερφό της κι έναν φίλο τους κι έτσι κάνουν διάφορες εμφανίσεις μαγεύοντας το κοινό.

H ίδια δεν μιλά ελληνικά, αλλά -όπως εξηγεί- για το όνομα του γκρουπ και το σύμβολό του (μια λύρα) ανέτρεξαν στην αρχαιοελληνική ιστορία και στον μύθο του Ορφέα για να το βρουν.

“Θέλω πολύ να έρθω στην Ελλάδα. Τη ζω μέσα από τα διάφορα αναμνηστικά που έχει ο πατέρας μου στο γραφείο: παλιές φωτογραφίες του παππού και της γιαγιάς από τη Σπάρτη. Ακούω ιστορίες για το πώς τα πάντα άρχισαν στην Ελλάδα και όταν γίνω μεγάλη και τρανή θα κάνω μια συναυλία στην Ακρόπολη και στο Ηρώδειο όπως είχε κάνει παλιότερα ο Yianni”, δηλώνει η 10χρονη Σάρα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

O πρώτος δίσκος των Motion Device θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013.

Δείτε τις φωτογραφίες και ακούστε τους Motion Device και τη μαγευτική φωνή της μικρής Σάρα στο βίντεο:

Motion DeviceΣάρα ΜενουδάκηΚαναδάς
Keywords
Τυχαία Θέματα