«Καθάρισαν» τη Μυτιλήνη για την προγραμματισμένη επίσκεψη Σαμαρά

Επιχείρηση «σκούπα» πραγματοποίησαν χθες οι τοπικές αρχές της Μυτιλήνης λόγω της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο νησί, απομακρύνοντας από το κέντρο της πόλης αστέγους που είχαν βρει καταφύγιο σε παγκάκια και πεζοδρόμια, αδέσποτα σκυλιά και μετανάστες.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού, στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων για την 101η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού από τον οθωμανικό

ζυγό, διάρκειας δώδεκα ωρών τελικά αναβλήθηκε, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων μετά την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στην ΕΡΤ και την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Έτσι λοιπόν, όπως μετέδωσε το lesvosnews.gr οι τοπικές αρχές φρόντισαν καταλλήλως να «καθαρίσει» η πόλη, επιλέγοντας την οδό της εικονικής πραγματικότητας, αντί να παρουσιαστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Σημειώνεται ότι προ ολίγου ξεκίνησε η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή, η οποία θα ολοκληρωθεί με τη σχετική ψηφοφορία το βράδυ της Κυριακής.

Φωτογραφία: lesvosnews.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα