Σοκ στην Ευελπίδων – Κρατούμενος μαχαίρωσε στο πρόσωπο τη γραμματέα της 28ης ανακρίτριας [εικόνες]

Χαμός προκλήθηκε πριν λίγη ώρα στην Ευελπίδων καθώς άγνωστος αλλοδαπός κατηγορούμενος μαχαίρωσε την γραμματέα της 28ης ανακρίτριας στο κτήριο 10.

Περίπου στις 11.00 το πρωί ο αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί, επρόκειτο να ξεκινήσει την απολογία του στην ανακρίτρια. Την ώρα της επίθεσης η δικαστική λειτουργός είχε βγει από το γραφείο της. Την ώρα εκείνη ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ιρακινό, κατάφερε το χτύπημα στη γραμματέα.

Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο κτίριο 10 και να παραλάβει

την τραυματισμένη γυναίκα, η οποία είναι μαχαιρωμένη σε χέρι, κεφάλι και θώρακα. Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα ερωτήματα που δημιουργούνται για το πώς ο κατηγορούμενος βρέθηκε με μαχαίρι.

Να σημειωθεί ακόμη ότι πριν μερικές μέρες γυναίκα πυροβόλησε πάλι μέσα στα δικαστήρια κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, εισαγγελία και πρωτοδικείο είχαν ζητήσει τη λήψη αυστηρών μέτρων ασφαλείας, κάτι που όπως αποδεικνύεται δεν έγινε, αφού σήμερα ο αλλοδαπός κατηγορούμενος κατάφερε να μαχαιρώσει την άτυχη εργαζόμενη.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα