Κατέθεσε τα χαρτιά της η Στάη για να βγει στη σύνταξη

Τα χαρτιά της για να συνταξιοδοτηθεί κατέθεσε η Έλλη Στάη μετά από μια επιτυχημένη πορεία στη δημοσιογραφία από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 η οποία βέβαια δεν σταματά εδώ.

Μπορεί τελικά να μην συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ, αλλά όπως γράφει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr τώρα έχει ρίξει όλο το βάρος και το ενδιαφέρον της στη δημιουργία της νέας ενημερωτικής ιστοσελίδας που θα φέρει την υπογραφή της και θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να ενημερώνονται και μέσω web TV.

Η

Έλλη Στάη άρχισε τη δημοσιογραφική της καριέρα αμέσως μετά την αποφοίτησή της από τη Νομική Σχολή των Αθηνών. Ξεκινώντας από την εφημερίδα «Η Αυγή», προχώρησε στη «Μεσημβρινή» και την «Ακρόπολη». Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 άρχισε να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Στη συνέχεια της καριέρας της πέρασε σχεδόν από όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ως παρουσιάστρια κεντρικών δελτίων, αλλά και ως παρουσιάστρια πολιτικών εκπομπών, ενώ συνεργάστηκε με ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα