Κατερίνα Γκαγκάκη: Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Ant1 – Πέρασα όλα τα στάδια πένθους και θλίψης [βίντεο]

Από τα τέλη Φεβρουαρίου, έχει γίνει γνωστό πως η Κατερίνα Γκαγκάκη αποχωρεί από το κανάλι του Αμαρουσίου, μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας. Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων ωστόσο, παρέμεινε στο δυναμικό του ομίλου μέχρι τα τέλη Μαΐου, ώστε να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες, ενώ στις αρχές Ιουνίου έφυγε από το κανάλι και

επισήμως.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη λοιπόν, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της βρέθηκε καλεσμένη στο Όλα Μπιπ και τον Θέμο Αναστασιάδη και μίλησε για όλους και για όλα. Παραδέχτηκε τα συναισθήματα της για το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, ενώ σχολίασε και τα τηλεοπτικά πρόσωπα με τα οποία έχει συνεργαστεί, τα τόσα χρόνια που βρισκόταν στον ΑΝΤ1.

«Πέρασα όλα τα στάδια του πένθους, της λύπης, της θλίψης. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήρθε αμοιβαία η απόφαση, το συζητούσαμε καιρό. Το κανάλι ήθελε να διαφοροποιήσει τον τρόπο που δούλευε σε αυτό το κομμάτι, λόγω εποχής και ακολουθώντας ένα πρότυπο εξωτερικού και να το δώσει να γίνεται outsource. Το κομμάτι που λέγεται επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις. Εδώ και ένα χρόνο λέω ότι θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, ήταν περίεργο, ήταν λίγο ΟΥΠΣ... Νομίζω ότι ήταν δεσμός. Ο Αnt1 είχε την νοστιμάδα του δεσμού.

Στενοχωρήθηκα με το πώς ήρθαν οι εποχές και το οδήγησαν εκεί. Ξέρεις τι θα ήθελα στην πραγματικότητα; Θα σου μιλήσω ειλικρινά, να γινόταν αυτό και να με παρακαλούσαν όλοι γονυπετείς να μην το δεχτώ. Θα ήθελα συναισθηματικά να γίνει, ξέρω ότι είναι για καλό και για μένα, αλλά θα ήθελα να αισθάνομαι ότι οι άλλοι δεν το θέλουν».

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Κατερίνα Γκαγκάκη: Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Ant1 – Πέρασα όλα τα στάδια πένθους και θλίψης [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα