«Κλείνει» ο Σίλβα στον Ολυμπιακό και μετά μεταγραφές

Ο Μάρκο Σίλβα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και ενδέχεται άμεσα να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Πορτογάλο προπονητή και ύστερα θα στραφούν οι «ερυθρόλευκοι» προς τον σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό με τον Μάρκο Σίλβα να αποτελεί

τον αντικαταστάτη του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας, όπως μετέφεραν και οι Πορτογάλοι. Είναι θέμα χρόνου, λοιπόν, να ανακοινωθεί επίσημα η πρόταση του 38χρονου και αυτό θα γίνει μόλις ο Ίβηρας... ξεμπερδέψει με την πρώην του ομάδα την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Είναι δεδομένο ότι με το που καλυφθεί το κενό του προπονητή, άπαντες στον Ολυμπιακό θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου και μέχρι τότε ενδέχεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό να έχουν καλυφθεί ορισμένες ανάγκες του έμψυχου δυναμικού. Στις τάξεις του επίσημου Ολυμπιακού, ξεκαθάριζαν πως πρώτα θα λυθεί το θέμα του προπονητή και ύστερα θα προχωρήσουν στην βελτίωση και στην στελέχωση του ρόστερ.

The post «Κλείνει» ο Σίλβα στον Ολυμπιακό και μετά μεταγραφές appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα