Κασιδιάρης σε επικεφαλής της αστυνομίας: Θα τους γ..σω όλους. Θα έχεις νεκρούς!

Τον γύρο της χώρας κάνουν οι πρωτοφανείς εκφράσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη σε συγκέντρωση στη Χερσόνησο Κρήτης, όπου μίλησαν βουλευτές του κόμματος.

«Θα τους γ… όλους. Αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις νεκρούς», φώναξε ο Ηλίας Κασιδιάρης

σε έναν από τους επικεφαλής της αστυνομίας επειδή δεν άφησαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να κινηθούν προς τους διαδηλωτές (μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων) που βρίσκονταν έξω από το ξενοδοχείο όπου μιλούσαν βουλευτές του κόμματος.

Στη συνέχεια ο Κασιδιάρης απείλησε με μηνύσεις την αστυνομία και προσέθεσε «έρχονται και σπάνε τα αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε και τον παίζ…ε και εγώ πώς να κάνω εκδήλωση; Δεν μπορούν 100 άτομα να παρακωλύουν μια νόμιμη συγκέντρωση ενός εκλεγμένου κόμματος».

Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκάλεσε η επιλογή στελεχών του κόμματος, τη στιγμή που μιλούσε ο βουλευτής κ. Παππάς, να ξεδιπλώσουν τη σημαία της 21ης Απριλίου, κίνηση για την οποία μάλιστα καταχειροκροτήθηκαν. «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δείξουμε τα λάβαρα που έχουμε εδώ. Είναι η σημαία με τον αναδυόμενο Φοίνικα», είπε ο βουλετής.

Keywords
Τυχαία Θέματα