Κασιδιάρης: Λάθος μου που σφαλιάρισα τον κάμεραμαν – Ζαρούλια: Φυσιολογική αντίδραση ήταν [βίντεο]

Τις τελευταίες εξελίξεις σχολίασαν ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ελένη Ζαρούλια στην πρώτη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής μετά την αποφυλάκιση των βουλευτών και την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά.

Οι δυο τους επιτέθηκαν με σφοδρότητα κατά πάντων κάνοντας λόγο για «σκευωρία» και «πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα». Παράλληλα τόνισαν πως

διεξάγουν έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα τον οποίο θα συνεχίσουν και ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στις πολιτικό προσκήνιο τα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας για την προφυλάκιση του συζύγου της, η Ελένη Ζαρούλια δήλωσε «ξεβράκωσε τους δήθεν δημοκράτες και φάνηκε ο απόπατος» ενώ τόνισε πως είναι περήφανη που είναι ο σύντροφός της.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σημείωσε πως κατάλαβαν πως η Χρυσή Αυγή «είχε την ευκαιρία να καταργήσει όλα τα άθλια νομοθετήματα, να εντοπίσει που πήγαν τα χρήματα του δημοσίου και να βάλουμε τους υπεύθυνους στη φυλακή» ενώ αναφερόμενος στην προφυλάκιση του Χρήστου Παππά δήλωσε πως δεν είναι υπαρχηγός γιατί δεν υπάρχει υπαρχηγός στη Χρυσή Αυγή.

Ενδιαφέρον έχει το πως αντιμετώπισαν και οι δύο το θέμα της βίας και των απειλών κατά των δημοσιογράφων, αλλά και τη σφαλιάρα στον κάμεραμάν του Guardian. Ο κ. Κασιδιάρης παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η αντίδρασή και η Ελένη Ζαρούλια με κάθε φυσικότητα του επεσήμανε πως ήταν μια «φυσιολογική αντίδραση»!

«Ελάτε όμως στη θέση μου, ήρθε το Σάββατο το πρωί ο πατέρας μου και μου είπε ότι περιμένει η αστυνομία να με πάρει», συμπλήρωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Τέλος όταν ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε ότι τον θεωρούν εγκληματία και του καταλογίζουν το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη για η Ελένη Ζαρούλια «ξαναχτύπησε» λέγοντας «σιγά το χαστούκι».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα