Καραμολέγκος: Έχω να κοιμηθώ τρεις μέρες, αλλά τουλάχιστον με έσωσε η πίστη μου

«Φοβήθηκα, μετά από αυτό θα αναθεωρήσω πολλά πράγματα στη ζωή μου». Με αυτά τα λόγια ο αρτοβιομήχανος Μανώλης Καραμολέγκος περιέγραψε το πρωί της Παρασκευής το πώς τον επηρέασαν οι 15 ώρες που έμεινε στα χέρια των απαγωγέων του.

Με την παραδοχή του φόβου αλλά και ταυτόχρονα τη φράση «είμαι καλά και πλέον είναι μια νέα μέρα», ο κ. Καραμολέγκος μίλησε στους δημοσιογράφους στην αυλή του εργοστασίου του, που δεν σταμάτησε τη λειτουργία του ούτε τη μέρα που εκείνος ήταν όμηρος. Η αρτοβιομηχανία

Καραμολέγκου, που είναι δημιούργημα του 55χρονου επιχειρηματία, απασχολεί 380 ανθρώπους.

«Με έσωσε η πίστη μου» είπε ο αρτοβιομήχανος έχοντας ρητή εντολή από την αστυνομία να μην αναφερθεί σε λεπτομέρειες για τις συνθήκες κράτησης, αλλά και στις λεπτομέρειες των συνομιλιών του με τον απαγωγέα που οδήγησαν στην απελευθέρωσή του. Άλλωστε, η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς αναζητούνται άλλα τρία άτομα, ανάμεσά τους και μια γυναίκα, που μετείχαν στην οργάνωση και την εκτέλεση της απαγωγής.

«Εχω να κοιμηθώ τρεις μέρες παραδέχθηκε ο κ. Καραμολέγκος ο οποίος κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην οικογένειά του δήλωσε περήφανος για τον γιο του, που εξαιτίας της αγωνία του είχε ακολουθήσει αντίστροφα το δρομολόγιο του πατέρα του από το εργοστάσιο στο σπίτι και έτσι πολύ γρήγορα μετά την απαγωγή, ώρες πριν επικοινωνήσουν οι απαγωγείς ήδη η αστυνομία ήξερε ότι ο επιχειρηματίας βρισκόταν στα χέρια αγνώστου. «Οταν συναντηθήκαμε με την γυναίκα μου, με την μάνα μου, το γιό μου, που ζούσαν την δική τους αγωνία δεν είπαμε λέξη, τα κλάματα τα είπαν όλα », κατάληξε ο επιχειρηματίας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα