Κάνε σεξ με στυλ! Ιδιαίτερα προφυλακτικά για μια νύχτα κόλαση

Είσαι ένας άντρας με Α κεφαλαίο που θέλεις να αφήνεις το στίγμα σου πάντα και παντού. Κι ενώ σε όλα τα άλλα επίπεδα τα καταφέρνεις περίφημα, αναρωτιέσαι το τι μπορείς να κάνεις για να ξεχωρίζεις και στο κρεβάτι; Εύκολη απάντηση. Να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά προφυλακτικά. Ή καλύτερα funky προφυλακτικά που θα αφήσουν το έτερον ήμισυ με το στόμα ανοιχτό… Κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Στο εξωτερικό κυκλοφορεί μεγάλη ποικιλία από τα παραπάνω με ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα που θέλουν να δώσουν νέα πνοή στη σεξουαλική σου ζωή. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο. Απαραίτητη προϋπόθεση η αίσθηση χιούμορ!

Είσαι από τους γλυκούληδες της υπόθεσης και σου αρέσουν οι «νιάου» καταστάσεις; Επέλεξε προφυλακτικό με τον Πίκατσου, από την αγαπημένη παιδική σειρά, ή αυτό με τα παπάκια. Να νιώσεις έτσι… λίγη παιδική χαρά!Αν είσαι λάτρεις του ζωικού βασιλείου και θες να της αποδείξεις το πόσο σαρκοβόρο πλάσμα είσαι, διάλεξε το προφυλακτικό-κροκόδειλο.1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η κοπέλα σου είναι κολλημένη με την Kitty; Ε… κάν’ της ένα δώρο! Πάρε τα προφυλακτικά που εξωτερικά μοιάζουν με γλειφιτζούρι και απεικονίζουν τη χαριτωμένη γατούλα και μεταμορφώσου.. στον απόλυτο τίγρη.Έχουμε κάτι και για τους ροκάδες. Προφυλακτικό με εικόνα από το συγκρότημα «Kiss». Ναι ναι… Γιατί η αγαπημένη σου μουσική σε συντροφεύει παντού.Είσαι κύριος ακόμα και στο κρεβάτι; Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς το κοστούμι σου ούτε στο σεξ, προτίμησε το προφυλακτικό-tuxedo και θα με ευγνωμονείς.

The post Κάνε σεξ με στυλ! Ιδιαίτερα προφυλακτικά για μια νύχτα κόλαση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα