Καναδός προσπάθησε να ταξιδέψει με 1000 χελώνες κρυμμένες στη βαλίτσα του

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Άντρας από τον Καναδά «φόρτωσε» τη βαλίτσα του με κάτι παραπάνω από 1000 μικρές χελώνες και προσπάθησε να ταξιδέψει στη Σαγκκάη. Φυσικά, στον απαιτούμενο έλεγχο των αποσκευών, οι υπεύθυνοι αεροδρομίου του Ντιτρόιτ παρατήρησαν μια... ασυνήθιστη κινητικότητα στο εσωτερικό της βαλίτσας του Καναδού και επενέβη η αστυνομία.

Στη βαλίτσα του άντρα βρέθηκαν πάνω από 1000 μικρές χελώνες, τοποθετημένες μέσα σε πλαστικές μπότες χιονιού και κουτιά δημητριακών.

Όλες ήταν βρέφη, μικρότερες του ενός μηνός και εξαιρετικά σπάνιες, ενώ κάποιες από αυτές ανήκαν στα είδη υπό εξαφάνιση. Μάλιστα η αξία μερικών αγγίζει τα 1.400 ευρώ.

Ο ζωολογικός κήπος του Ντιτρόιτ ανέλαβε να περιθάλψει τα ταλαιπωρημένα χελωνάκια, ενώ όπως αποκαλύφθηκε ο ίδιος άντρας είχε στείλει κι άλλες χελώνες στην Κίνα με το... ταχυδρομείο. Η αστυνομία συνέλαβε τον Καναδό και προσπαθεί να συνδέσει την υπόθεση με μία παλαιότερη, όταν ένας άντρας είχε προσπαθήσει να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο με αφετηρία το ίδιο αεροδρόμιο, με 51 χελώνες κολλημένες με ταινία σε διάφορα σημεία του κορμιού του.

Ο Καναδός αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες λόγω έκθεσης σε κίνδυνο σπάνιων ειδών ερπετών που βρίσκονται υπό εξαφάνιση και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια.

The post Καναδός προσπάθησε να ταξιδέψει με 1000 χελώνες κρυμμένες στη βαλίτσα του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα