Κάν’ τη να… παρακαλάει να κάνει σεξ μαζί σου – Αυτό είναι το καλύτερο sex toy

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τα χέρια σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βασικό σεξουαλικό εργαλείο και το σεξ να είναι άκρως απολαυστικό χωρίς τη χρησιμοποίηση του αντρικού πέους; Και όμως γίνεται!

Του Άγγελου Γεραιουδάκη

Ένας άντρας που γνωρίζει να χειρίζεται σωστά τα χέρια του είναι δώρο Θεού για μία γυναίκα. Σύμφωνα με τη Ducky DooLittle, η οποία σήμερα είναι σεξολόγος και συγγραφέας του «Sex with the Lights On: 200 Illuminating Sex Questions Answered», αναφέρει ότι η εικόνα των χεριών ενός άντρα λέει στις γυναίκες πολλά.

Ακόμα και το πόσο επιδέξια τα χειρίζεται πάνω στο κορμί της. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει μία γυναίκα σε έναν άντρα είναι τα δάχτυλα των χεριών του. Τα θέλουν πάνω τους, μέσα τους, σε κάθε σημείο του κορμιού τους με ένταση και αυτές να ουρλιάζουν από την «ένταση». Η χρήση τους είναι το αποκορύφωμα, είναι το σημείο που καρφώνει τη «σημαία» του ο ορειβάτης.

Η αιτία είναι ότι οι μύες της παλάμης έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα δάχτυλα να κινούνται ευέλικτα και ευπροσάρμοστα. Η Ducky DooLittle επισημαίνει ότι ανεξάρτητα από το φύλο ή το σεξουαλικό προσανατολισμό, δεν υπάρχει sex toy που να μπορεί να συγκριθεί με τα χέρια.

Πάρε τη κατάσταση στα χέρια σου

Η γυναικεία σεξουαλικότητα συνδέεται άμεσα με τον εγκέφαλο. Γι’ αυτό και η κάθε γυναίκα αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο τη στιγμή του οργασμού. Ένα πολύ ευαίσθητο σημείο της είναι η εσωτερική πλευρά του μηρού καθώς έρχεται σε άμεση επαφή με μία πολύ ερωτογενή ζώνη της.

Το να χαϊδεύεις το εσωτερικό πάνω μέρος της μπορεί να είναι πολύ ερεθιστικό. Θα πρέπει να μάθεις μέσω δοκιμής και λάθους αν της αρέσει ένα ελαφρύ άγγιγμα ή κάτι πιο σκληρό, σαν ένα τσίμπημα ή ένα χαστούκι. Δώσε προσοχή και κρίνε από την αντίδρασή της.

Παίξ’ τη στα δάχτυλα

Οι άνδρες πρέπει να προσέχουν τα χέρια τους ώστε να είναι λεία και καθαρά. Πολύ λίγες γυναίκες ανέχονται την τραχιά μεταχείριση. Σκεφτείτε ότι τα χέρια σας θα έρθουν σε επαφή με μερικά πολύ ευαίσθητα μέρη. Ένας έξυπνος και αποτελεσματικός τρόπος είναι να απλώσετε στα δάχτυλα σας λιπαντικό.

Το λιπαντικό θα προστατεύσει το δέρμα της, από την ενοχλητική τριβή που μπορεί να της προκαλέσεις. Επικεντρώσου στα πρώτα 2/3 του κόλπου της, που είναι γεμάτα νευρικές απολήξεις. Βρες το σημείο G της και παίξε μαζί του. Συνήθως βρίσκεται πέντε περίπου εκατοστά από την είσοδο του κόλπου, στο μπροστινό τοίχωμά του.

Γίνε άτακτος

Πιστεύω ότι το να μάθεις να παίζεις με την κλειτορίδα είναι σαν να μαθαίνεις να παίζεις με ένα μουσικό όργανο. Το ευαίσθητο σημείο που ψάχνεις εντοπίζεται στα εξωτερικά χείλη του αιδοίου της. Χάιδεψε τα από κάτω προς τα πάνω χρησιμοποιώντας δύο με τρία δάχτυλα.

Αργότερα μ' ένα υγρό δάχτυλο κατευθύνσου προς τα εσωτερικά χείλη κι εξερεύνησε το σημείο. Μερικές γυναίκες τους αρέσει να τις αγγίζεις με πίεση κάνοντας κυκλικές κινήσεις και ταυτόχρονα σκληρή πίεση στο ηβικό οστό. Ενώ σε άλλες δεν τους αρέσει η άμεση επαφή του χεριού σου με την κλειτορίδα, αλλά να τη χαϊδεύεις στο πλάι της.

Παρακολούθησε την

Ζήτησε της να χαϊδέψει μόνη το κορμί της και πάρε το ρόλο του παρατηρητή. Όταν μια γυναίκα αγγίζει το κορμί της έρχεται σε επικοινωνία μαζί του. Κάποιες εκφράζονται είτε μιλώντας είτε βγάζοντας ήχους με βογγητά. Πάρε μαθήματα για το τι θέλει, ακούγοντάς την, νοιώθοντας την ανάσα της, πόσο γρήγορα χτυπάει η καρδιά της, πως κουνάει τους γοφούς της, πως τεντώνει τα δάχτυλα των ποδιών της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Κάν’ τη να… παρακαλάει να κάνει σεξ μαζί σου – Αυτό είναι το καλύτερο sex toy appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα