Καλό και οικονομικό φαγητό, τσίπουρο και κρασάκι! Δύο νέα μεζεδοπωλεία που αξίζει να επισκεφθείς

Δεν λέω! Καλά τα ακριβά και γκουρμέ εστιατόρια με τα εξεζητημένα πιάτα και την κυριλέ ατμόσφαιρα. Όμως, σαν την αξία του μεζεδοπωλείου… τίποτα. Ζεστοί μεζέδες, εκλεκτό τσιπουράκι και κρασί από το βαρέλι σε συνδυασμό με τη μουσικούλα, σου αλλάζουν τη διάθεση. Γι’ αυτό κι εμείς σου προτείνουμε δύο νέα μαγαζιά, που θα κλέψουν το ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα!

Δυόσμος

Ένας μήνας «ζωής» ήταν αρκετός για να εντυπωσιάσει τους Πειραιώτες αλλά και τους καλοφαγάδες της πόλης. Ο «Δυόσμος»

είναι ένα ζεστό και επιβλητικό, από άποψη κτιρίου, μεζεδοπωλείο που κάνει τα πρώτα του βήματα στη Λεωφόρο Φρεαττύδος, σε ένα αρχοντικό του 1920 που στέγασε την πρώτη πειραιώτικη κρεπερί ονόματι «Pierrot».

Σε όροφο, με πέτρινους τοίχους, λιτές, νεο-παραδοσιακές γραμμές στο ντεκόρ και αύρα νοσταλγική, οι ιδιοκτήτες και ο σεφ έχουν δημιουργήσει ένα μενού που θα συζητηθεί.

Καγιανάς, τηγανητές πατάτες, μελιτζάνες με σύγκλινο, μπεκρή μεζέ, αλείμματα, κεφτέδες, αυγά με πατάτες, φάβα Σχοινούσας, καβουρμάς αλλά και μπουκιές πανσέτας είναι μερικά από τα πιάτα που συνοδεύουν μοναδικά κρασί και τσίπουρο και στέλνουν τον ουρανίσκο σου… στον παράδεισο.

Info: Λεωφ. Φρεαττύδος 42Α, Πειραιάς Τηλ.: 2104611335

Μνημόνιο

Συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής, ένα μικρό και με ιδιαίτερο design μαγαζάκι έχει ανοίξει τις πόρτες του στην Πανόρμου. Το «Μνημόνιο πάει αντίθετα στην κρίση και το όνομά του και προτείνει μεζέδες και ποικιλίες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Μάλιστα, ορισμένες μέρες της εβδομάδας κάνει ειδικές προσφορές και καλεί τους πελάτες να φάνε και να πιουν με 12 ευρώ. Όσον αφορά στα πιάτα;

Ελληνικά και παραδοσιακά, με αγνές πρώτες ύλες και προϊόντα από τη μάνα γη χαρακτηρίζουν το μενού.

Info: Δουκίσσης Πλακεντίας 77Β, Αμπελόκηποι Τηλ.:2114102340

The post Καλό και οικονομικό φαγητό, τσίπουρο και κρασάκι! Δύο νέα μεζεδοπωλεία που αξίζει να επισκεφθείς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα