Κάλεσμα για παραίτηση του Ολάντ από… τον αέρα!

Οι λουόμενοι στις γαλλικές παραλίες στη μεριά του Ατλαντικού τις τελευταίες μέρες βλέπουν το εναέριο μήνυμα «Ολάντ, παραιτήσου!», του επαγγελματία πιλότου που εξειδικεύεται στην εναέρια διαφήμιση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο εν λόγω πιλότος υποστηρίζει πως η εναέρια διαφήμιση καταφέρνει να περάσει γρηγορότερα (άρα και πιο αποτελεσματικά) υποσυνείδητα μηνύματα στο κοινό- στόχο του, καθώς η εναέρια προβολή ενεργοποιεί περισσότερες εγκεφαλικές λειτουργίες κι ενεργοποιεί τη μνήμη.

Μάλιστα,

ο πιλότος, που έχει απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης στο παρελθόν με τις εναέριες εκστρατείες του κατά των ομοφυλοφίλων, επιθυμεί τις συχνές επαναλήψεις των πτήσεών του, καθώς είναι υπέρμαχος της διαφημιστικής σχολής του «trial- retrial- habit». Σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο, η συχνή επανάληψη συντελεί στην παγίωση εικόνας και συνήθειας ενός μηνύματος, άρα τελικά στην αποδοχή του.

Ο Γάλλος πιλότος καλεί τους λουόμενους να επισκεφθούν μια ιστοσελίδα, η οποία καλεί σε διενέργεια δημοψηφίσματος με σκοπό την παραίτηση του Γάλλους προέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος, ο οποίος διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες, δέχεται προσκλήσεις να περάσει και πάνω από τις παραλίες της Γαλλικής Ριβιέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα