Ήττα 0-1 για τον Ατρόμητο από τη Φενέρμπαχτσε με πολλά παράπονα για τη διαιτησία

Εξαιρετικά στάθηκε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι απέναντι στην πολυδιαφημισμένη και «πλούσια» Φενέρμπαχτσε του γνωστού μας Βίτορ Περέιρα, αλλά γνώρισε την ήττα από ένα γκολ του Φαν Πέρσι στις καθυστερήσεις. Φωνάζουν οι Περιστεριώτες για το γκολ, μια που είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ, αλλά και για δυο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν, όπως και για αποβολή παίκτη της τουρκικής

ομάδας που δεν είδε ή «δεν είδε» ο διαιτητής.

Με τη γνωστή συνταγή ο Ατρόμητος

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3, με τον Γκορμπούνοφ να είναι κάτω από τα δοκάρια, τον Κιβρακίδη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Μπιτόλο το αριστερό και τους Λαζαρίδη, Φυτανίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Γοδόι, Ουσέρο και μπροστά τους ο Πίτου Γκαρσία. Στις πτέρυγες δεξιά ο Ούμπιντες, αριστερά ο Μαρσελίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Ναπολεόνι.
Από τη μεριά του, ο Βίτορ Περέιρα, παρέταξε τη Φενέρμπαχτσε με 4-4-2 προτιμώντας να αφήσει στον πάγκο τον Ρόμπιν φαν Πέρσι. Θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Ντεμιρέλ, δεξιά στην άμυνα ήταν ο Οζμπαϊρακλί, αριστερά ο Κάνερ και στα στόπερ οι Μπρούνο Άλβες, Αμντουλάγιε. Στα χαφ οι Σόουζα, Μεϊρέλες, δεξιά τους ο Νάνι και αριστερά τους ο Ντιέγκο. Επιθετικό δίδυμο οι Σο, Φερναντάο.

Ο Ατρόμητος παίζοντας προσεκτικά αλλά όχι φοβισμένα ή παθητικά, έκλεισε καλά τους χώρους και παράλληλα προσπάθησε να κάνει τη ζημιά με την ταχύτητα των τριων επιθετικών του (Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες). Στις περιπτώσεις που οι Τούρκοι φάνηκαν απειλητικοί, ο Γκορμπούνοφ πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα του.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και φάσεις και στις δυο εστίες, οι γηπεδούχοι ζήτησαν δυο πέναλτι αλλά ο διαιτητής κ. Ορσάτο δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα… Στην επανάληψη η Φενέρ ήταν πιο απειλητική, ακυρώθηκε γκολ του Νάνι για οφσάιντ. Στο 80’ πέρασε στο ματς ο Φαν Πέρσι μέσα στο χειροκρότημα, χωρίς να φαντάζονται οι φίλοι του Ατρόμητου πόσο πικρά θα τους το ανταποδώσει. Μετά από μια ακόμα περίπτωση όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι με τον Ναπολεόνι, ο Φαν Πέρσι σκόραρε με κεφαλιά στο 90', αλλά έκανε επιθετικό φάουλ στον Μπιτόλο.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (85' Λε Ταλέκ), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ουσέρο (90'+2' Εμπό), Γοδόι, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (76' Μπρίτο).

Φενέρμπαχτσε (Βίτορ Περέιρα): Ντεμιρέλ, Σόουζα, Σο (80' φαν Πέρσι), Φερναντάο, Ντιέγκο, Μεϊρέλες (71' Τοπάλ), Νάνι (88' Σεν), Οζμπαϊρακλί, Άλβες, Αμπντουλάγιε, Κάνερ.

The post Ήττα 0-1 για τον Ατρόμητο από τη Φενέρμπαχτσε με πολλά παράπονα για τη διαιτησία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα